"I'll never love again"


Och juste glömde en sak!

Idag fyller Kevin 18 år idag, glömde säga det men grattis igen grabben :D:D

Idag gäller det!

Ja idag gäller det! Idag ska vi boka stugan till Gotland, fatta att jag och mina vänner ska till gotland isommar? Shit jag lääääääängtar som fan nu! Men en sak fattas, pengar. Men jag har planerat som fan nu hur jag ska få pengar.
Mamma har ungefär 2 % kvar på siott stora JA till moppe, så det är bra! Och jag tänker alltid logiskt med att mina föräldrar är ju skillda och jag vill göra rättvist med att "summa med presenter" asså det blir lika. Moppe kommer ju gå över tiotusen, så ska önska mig tiotusen av Pappa. Av dom pengar så ska pappa ta hand om 4000 (om jag ens får det här) som han ska ta hand om till sommaren. Plus så ska jag jobba nu, behöver bara gå en kurs sen är jag klar med den!  Sen ska jag sommarjobba hos Sven-inge isommar i 3 veckor och där kommer jag få pengar från nog också. Så det här låter ju as bra ju? Kommer verkligen ha råd nu. Men fatta idag så bokar viu stugan till Gotland?! Jag längtar :D:D

 

Det här räddade min kväll

Haha fyfan vad pinsamt, dom tror att dom inte är fjortisar längre och att dom är såååå mogna. Fyfan hahahha! kolla..

Äntligen så händer det

Jag börjar bli frisk!!! Fatta vad bra? Är as glad nu och hoppas allt går över ikväll så kanske ska på fest ändå! :D Ååååh är mycket glad nu! Men igår var det värst, va så jävla sjuk igår. Usch hatar att vara sjuk, men som sagt känner mig mycket bättre nu! Gjorde nyss te till mig med mycket honung och bloggar här. Men ville bara skriva dt så ni vet, eller aa det är ju jävligt många som läser den här skiten också, haha! Puss puss :)

Alesha Dixon - The boys does nothing


Skriver mer imorgon, har ingen ork längre med att jag är världs sjuk just nu!

"Finns inga ord för en sånn vacker röst och person"


Jag hatar det här mest

Usch jag hatar det här, jag är förskylld som fan nu och sitter här och hostar och snuvar. Min feber har gått över (som en jävla tur) men ska ta en alvedon ändå och det. Har sovit från halv två till sex nu på kvällen så är pigg som fan. Så kommer bli en lång natt om man inte hoppas på nått annat. Men måste gör en grej till mina bakvärk men kommer inte ihåg vad det hette igen. Haha, smarta Erika! Men min design ahr fortfarande inte kommit upp en så har damp på Frida nu! Höhööhöh. Men vi hörs nu ska kolla efter vad det hette och sen duscha stinker och ser ut som ett mongo. Haha!

Så är man sjuk för första gången på det här året..

Så nu är man sjul verkligen inte kul. Jag hatar att vara sjuk också! Både lärararna och min mamma säger att jag börjar få influensa, noooooooooooooooooooooooo!! :'(
Vill inte ha det nu, har så himmlans mycket planerat i helgen och så blir jag det här? fuck off jag ahtar att vaa sjuk, jag hatar det! Men jag hoppas på att det bara är feber så det går över fort i helgen.Men det blev ingen shopping i hlegne med papi, men nästa sa han! Han tyckte det var en bra ide för jag har börjat sköta mig som fan i skolan med alla förhör och prov. Han är mycket stolt över mig säger han, och det är jag väldigt glad över.
Hur har eran dag varit för er då? Har den i alla fall varit bättre än mig? Haha juste måste snacka med Frida som ska göra min design när jag får den, hoppas idag! :) Men vi hörs ska försöka stoppa i mig något..

GRATTIS GUMMAN PÅ 18 ÅRSDAGEN!

Idag fyller världens underbaraste, finaste, roligaste, gulligaste och framför allt bästa Lina 18 år!! Grattis gumman på 18 årsdagen och hoppas du får världens bästa dag, vill också vara 18 år nu! Grattis älsklingen i alla fall, inte för mycket suppande bara kom ihåg det!


Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Hur mår ni idag? Måste dra nu men om jag får en dator idag i skolan så bloggar jag där ifrån lovar! :)

Godnatt!

Godnatt folket, börjar bli fan i mig sjuk och det hatar jag. Usch och har mycket till helgen och mycket i skolan! Fan vad jag hatar att vara sjuk.. men 4 veckor kvar nu i alla fall till sportlov och det längtar man! haha men Frida håller på fortfarande med min underbara design som kommer snart:D
Men hoppas jag inte missar mycket imorgon, vill verkligen inte det.. Puss puss!!
Kommer lite bilder här;
  

Jag är glad!!!!:D

Frida håller på att fixamin design, fatta vad bra?! Jag blir as glad nu för hon ska göra det och då blir det mycket mer roligare att blogga ju:D:Dwiiiiie! och helgen kommer bli bäst ska träffa amanda det där anuset i helgen ååh vad glad jag är! Ska försöka få upp mina läsare men det är ju inte så himmlans lätt ju ;) haha! Men ska försöka vara riktig seriös med mitt blggande nu! Just kom på måste handla skor till Sarahs tjej middag som är om några veckor, och skaffa vin.. fan har inga pengar eller något men får jobba lite nu! Haha :) Langare än bild på mig och linnea.


Det här gick fort!

Gud det kändes as fort jag pluggade :O? Skrev klart om ett djur i nordamerika (som jag började med) och blev klar med det. Gjorde klart även matte läxan så jag inte har det i bagaset och låter det rutna där. Men det här kändes as bra så nu känner jag mig stolt och är veldigt glad över mig :D
Försöker få tag i pappa och ska fråga om vi kan shoppa tsm i helgen, ska på fest även! Så behöver lite nya kläder i garderob :) Kollar på svamp bob också och det är as kul!
Imorgon är det skola och efter skolan ska jag och jessica baka kakor till torsdag då vi ska stå i café :) får damp på alla lärare i skolan ju nu! Ni skulle sätt mig igår va fett aggresiv mot karin, eller aa va arg på henne och stog och skrek lite saker till henne, hoppas hon tog åt sig för det är hon värd :D

Är inte hon för grym eller vaddå?!


Jag säger en sak, JAG ÄLSKAR BRUDEN!


länge sen

Det var riktig länge sen jag bloggade, men har tänkt på mycket saker om personer som jag börjar få känslor för nu men har lovat mig själv att inte få det och ja det är mycket problem med det!
Men inga sura miner med det och det har jag sagt sj'lv, men ska faktist börja göra lite matte snart och skriva klart om ett djur och plugga spanska. Måste göra det nu innan jag ligger efter och det vill jag inte göra :O:O
Men hur mår ni? Juste måste göra en ny design nu, ska snacka med frida om hon orkar göra :) Men hörs senare!


nämen tjenare!

Hej bloggen! Hur mår ni idag? Jag mår toppen! Sitter i mitt rum med Jessica och kollar på Familjen Robinsson. Igår så skulle ja ha singstar kväll men vad hände? Det där fucking xbox 360 funkade inte :( Så det blev ingen sång för oss..
Men det sket vi i, vi hade det kul ändå! Jessica sov här och jag ska snart börja små fixa mig. ska till Stockholm idag och äta middag med la familia! För jag har namnsdag idag som vi ska fira mig, trevligt va? (Åh gud där ,lät jag som blondinbella, icke bra!)
Haha, men ett stort grattis till mig som har namnsdag idag, vad händer ikväll? Nåt roligt? Är sugen på fest ikväll men finns inget roligt som händer:/ Men ska börja fixda mig ska vara klar om 2 timmar och 10 min. Vi hörs nog kanske ikväll, om jag orkar inte blogg.
Juste ska snacka med pappa om moppe nu, hoppas jag får en för jag vill VERKLIGEN ha en! Puss

Jag längtar

Jag fyller år om ca 2 månader och jag längtar som fan! 15 år och får ta moppe då, fatta vad jag längtar nu?! Fett kul det här ska bli och längtar! Finns bara ett problem, mina föräldrar är skilld och det är ju bra på ett sätt men att ha en pappa som min, nja inte så värst bra.
Mamma tycker att jag ska ha moppe medans pappa tycker inte det, vad ska jag ta till mig?! Är panik för jag måste ha en!! Jag älskar moppeder, men vi ska ut i helgen och fira min namnsdag med min, pappa, Anna och Natalia. Ska tjata på han då! Men tor om jag övertalar han och låter mamma snacka med han, för jag vill ha en moppe!


Ännu ett gott skratt!


god kväll min älskad blogg

Godkväll! Hur mår ni idag? Jag är trött som fan, jag håller på att somna...
Men i alla fall, min dag har varit fan bra! Jag tror att det inte har gott så här bra på flera månader i skolan, geografin gick as bra(jag äger i det, jag älskar det ämnet!) och matten, asså det går inte beskriva hur grym jag var idag! jag med ett stort IG var bäst idag! till och med min lärare sa att jag ägde idag. Hon sa att jag har aldrig arbetat så här bra på länge, jag är fan nöjd med mig!!
Sen så hade vi musik, och där sög jag. Jag är inte direkt värsta barnet i musik, usch nej jag hatar musik. Men sen hade vi spanska och där ägde jag alla som vanligt, hihi.
Efter skolan så åkte jag hem till Jessica, va inte där alls länge till mamma ringde mig och sa att jag skulle hem..-.-
Men när jag kom så pluggade jag färdigt geografin och ätit och nu håller jag på att somna snart och är döds trött! Ska lägga mig tididgt idag. Vi hörs mer imorgon, puss puss.


Tack!

Nu har jag pluggat mycket engelska som vi ska ha till fredag, bara en diagnos men vill ändå höja mig :)Men kollade runt på sidor som tex. stylebystars.com, nelly.com och forever21.com.
Och när jag hade hittat mycket saker på dom sidornasåundrade jag om det fanns mer, loggade in och ut på msn och då tipsade Svante om den här sidan, http://se.zoovillage.com. As bra sida med mycket fina saker! Ska snacka med mamma om att få beställa hem lite saker, behöver på fyllning nu i garderoben. Puss

hemma och sur

Sitter hemma nu hos Mamma. Är sur på henne, hon kan fan aldrig hålla sina höften, som liksom idag. Redan i fredags bestämmde vi att jag skule få rida idag, och idag så var jag fett taggad på att rida, men vad fan händer? nej min syrra ska rida som vågar fan inte trava. Kan ju rida senare ikväll? Mamma är sjuk och jag tänker fan inte hjälpa henne med att hjälpa min syster. Jä'vla cp hon  är ibland, just nu är jag sur som fan. Men i stället för att sura så ska jag plugga matte och engelska.. Har bestämmt mig nu att jag ska få bort min IG oc få VG, eller g går bra men helst IG och jag kommer lyckas om jag vill. Har bara varit latt och inte orkar den här terminen.
Men sov hos Sarah igår, vi had det skit kul. Älskar den där bruden mest!! :):):) Men ska plugga nu, fix tips från en tjejes blogg med att det ska bli roligt med att plugga så ska man ändå sitta vid datorn, skriva ett inlägg snabbt, lyssna på musik och dricka te. Det är i alla fall hennes tips och ska prova med det, för hon har typ MVG i alla förutom två och det är hennes sätt att pluga.
Men nej ska börja nu :)

är hos sarah

Är hemma hos Sarah, ovanligt eller? haha nej men jag älskar att vara här för det känns som att jag är välkommen att bo här. Älskar hennes mamma och hon fan världens bästa! kan berätta och precis allt för henne utan att hon blir irreterad, hon lyssnar och fattar. Tack Yvette du är bäst!
Men har precis ätit, jag och sarah har blivit tvungna att gå ut och plocka fimpar utanför hennes port som hennes mamma sa. men kan förstå för det ser inte direkt så trevligt ut.. :P
Men var hos Gabbie inatt och var där med Sarah, Gabbie, Vickan och så klart jag :D Fast Vickan åkte hem sen, tråkigt med det. :(
Men vi ahde det kul fast som vanligt så deckade jag försdt och vaknade första haha! Men ska vara social mot Sarah som städar sitt rum (Mohahaha)
Puss puss :)

"han kanske är bra nu"

Orkar inte skriva om mina dagar längre, så istället så skriver jag när jag orkar men var tvungen att logga in och vissa en låt som jag har börjat älska nu!


hemma

nu är jag äntligen hemma från lofsdalen. kom hem igår vid tio men orkade inte skriva haha.. -.-
men ska börja fixa mig för ska dra om sisådär 47 min till bussen :):):):)
bilder kommer imorgon och det finns på pa nu :) pussi

lofsdalen 11-15/1 mobilen är med, ring om du vill något!


MY LOVER

va tvungen  att logga in och säga att min älsklings låt är på tv nu!!!!!!!!:D
Lady gaga - just dance :D för er som inte vet så älskar ajg den här låten sen första gången jag hörde den, nu är det frukost så ciao kommer snart :)

Godmorgon bloggen, idag är det som gäller!

Godmorgon bloggen, äntligen har jag börjat komma in i bloggande lite mer och nu måste jag lämna er utan en bloggning på 5 dagar..:(
Men nu skitsamma, vaknade för ungefär 18 min sen (eller vaknade klockan halv nio av mig själv för jag är taggad)
åååh kan inte fatta själv att jag drar idag :D ligger i min säng nu och kollar på MTV på yopp 20 som är bra. Men ska vänta tills frukosten är klar och efter det har jag mycket, hinner nog blogga lite då tror jag. Vi hörs sen pusshej!

kärlek

Varför föddes jag att älska,
älska den jag inte får?
Den som älskat kan ej glömma,
den som glömt ej älskat har.
Den som älskade och glömde visste ej vad kärlek är.
Att älska är som att åka tåg,
lätt att hoppa på när det står,
men svårt att hoppa av när det går.
 


det bara närmar säg med storm steg

imorgon begär det sig av till loftdalen, och ni kan fatta att jag är taggad som fan?`kan snart dööö för jag längtar så mycket! fyfan vad kul det här kommer att bli, mitt livsupplevelse!
taggad som fan. men just sitter jag i min säng och ska börja klä på mig och ge sig av till bussen, ska nämligen till st och lämna pengar till philip som jag är skyldig. men skriver mer ikvä'll för idag ska ajg typ bara packa och sen när jag kommer tillbaka hit så ska jag träffa sarah fö.r sista gången på den här veckan :( kan ni fatta att en person som man har knappt känt ett år ska itne få träffa en vecka? vi har verkligen haft allt tsm. jag älskar henne mest!
men ska börja fixa mig för ska gå ut till bussen om tjugo min. puss puss
och jsute grattis till clara och anna som fyller 16 år idag!

en lista

Vad är klockan när du börjar med det här? 22:33
Vad heter du?  Erika
Hur gammal är du? 14 år
Var kommer du ifrån? Märsta
Vad heter din mamma? Fredrika
Vad heter din pappa? Lorenzo

SENASTE GÅNGEN
Du var full: Nyårsafton var det och sen har jag varit lullig efter nyår om man kan räkna med det.
Du rökte: Idag
Du snusade: Inte på dom senaste 14 år. haha
Du färgade håret: Jullovet
Du grät:typ Idag
Du tränade: Länge sen
Du solade solarium: Jul afton
Du skällde på någon: idag
Du var utomlands: Förra året
Du duschade: idag
Du köpte nya kläder: jullovet
Du åkte buss: idag
Du åkte taxi: länge sen minns inte
Du åkte tåg: igår
Du smsade någon: för en kvar sen
Du ringde någon: länge sen
Du camade med någon: hahaha för länge sen

HAR DU NåGONSIN
Hoppat studsmatta: Ja
Tagit kort på dig själv: Ja
Skrattat så att du börjat gråta: Ja
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: nej 
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: för några år sen, men isommar ska det bli!
Badat mitt i natten: Japp
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: nej
Spytt för att du var för full: ja
Trillat när du åkt skidor: alla tider
Gråtit till en bok: aldrig
Varit rädd för tomten: han är inte läskig
Fått ett IG: ja
Ätit deg tills du spytt: nej :D
Lagat en misslyckad måltid: ja
Har du sjungit karaoke: ja
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det är kallt: jaa
Har du haft sex utomhus: nej
Har du sett någon ha sex: jaa

FAVORIT
Band/artist: lady gaga, lil wayne, kenye west, akon. har många favorit band
Låt: just dance, action, heartless och nån guraate eller vad den heter med akon
Mat: tortilla
Färg: har många
Dryck: coola
Lukt: Parfym.
Årstid: Sommar
Dag: fre-lör
Lärare: johan<3<3<3<3<3<3<3
Glass: sadwitsch :D
Godis: Choklad
Alkoholdryck: cider/vit vin
Snus: snusar inte
Klädaffär: många
Film: har många
Bok: ego girl och såld
Kändis: lady gaga

JUST NU
Låt: lyssnar inte på någon
Humör: vet inte haha
Klädsel: ett svart linne
Smink: inget
Frisyr: utsläppt
Sysselsättning: vänner och loftdalen just nu
Plats: sängen
Väder: kalt som fan


tja!

Dålig med uppdatering jag vet men nu är jag igång igen!
Vad har hänt idag? Typ den sämsta dagen på länge, har varit sur typ hela dagen och har äntligen lugnat ner mig. Ååååh det är bara 2 dagar kvar till jag och klassen åker till Loftdalen! Men vi ska åka buss i 7 timmar upp dit så kommer bli drygt men kul med klassen :D
Ååååh jag är taggad som fan, fan vad kul det här kommer att bli :) Ska snart dra mig utåt när min pappa har kommit hem med min jacka, har abra väst här och det är ganska kallt må jag säga. Men ska ut och röka nu, jag har kommit på ett system till mig så att jag taggar ner med rökningen. Jag ska börja röka varje timme istället för att röka typ varje halv timme som jag brukar annars göra, nu har jag hållt med i en och halv timme så det är bra tycker jag.
Men har fixat en present åt Sofia idag, haha det kommer att bli kul att se henens minn;)
Juste idag hade vi avslutning på våran sexuallkunskap, fett tråkgit älskade den perioden:( Men vi kollade på porrfilm, eller porrfilm kan man itne direkt säga att det är men det var en film som handlade om sex. Haha det var fett kul:D bögporr, lebbpor och vanlig porr, hahah jag garvade hela tiden och alla tittade bort när det roliga kom, haha!
Men ska gå ut nu så vi hörs bloggen :)


sent video inlägg

en hektist dag idag, stressat som fan och varit trött som fan. men hör kommer det video inlägget från igår som utspelas på våran bild lektion :D

får en blixt genom huvudet

haha jag laddade upp den några veckor innan jullovet men fick itne fram den men nu hittade jag den..:S
men här är en video där jag får en blixt genom huvudet, haha ser helt sjukt ut.

mycket har hänt idag

haha shit fan vad mycket som har hänt idag. orkar inte skriva vad som har hänt idag, men kan säga att skolan gick bra, en lugn skön dag.
började med sexuall kunskap sen så fick vi tillbaka våra matteböcker och sen så hade vi träsölj, calle berättade att vi int skulle ha han på 4 veckor (YEEEEEEES!!) och sen så hade vi bild som där vi fick rita på våra häften, en video kommer snart med den så håller på att ladda upp den nu ^^

sen efter skolan åkte jag hem till gabbie sov åt och sen gick jag på det där mötet, det gick bra. åkte hem åt världens godaste mat och fick en present av mamma, en ny plattång, ILOOOOVEYOU!!

men ska ladda upp 2 snabba videos nu och sen ska jag klo på south park.


4 dagar kvar till loftdalen!!


eller kanske jag han

jag kanske hinner skriva ett inlägg innan min dator dör, orkar inte hämta laddaren.
om drygt 6 och halv timme så ska jag upp igen, japp skolan imorgon *JIPPPIE*
men jag längtar ända efter alla mina vänner, och som sagt det är sista terminen som niorna går kvar, tänk vissa av dom har jag känt sen jag började ettan? speciellt hanna av alla dom, hon var den första jag fick kontakt med och hon är den jag aldrig kommer att lämna, hon är min äkta bästavän!
kan säga precis allt till henne, älskar henne.
juste förresten med hanna, hon fyllde år i måndags, ett stort grattis till henne som blev 16 år!
men ska sova nu, hoppas ni får en bra dag imorgon för min dag kommer att bli stressig. pusshej älsklingar!
jsute filmen vi såg på va my girl's best friend, va asbra!! hahah sjuk men ibland var den seg man sjuk var den och det gillar jag!!

blev kanske lite för sugen

har inget liv så skriver ider som jag får från andra bloggar men faktist ska jag skriva min nyårslöften!

jobb! - har fått ett jobb ja men till sommaren så msåte jag skaffa ett jobb.

hantera min ekonomi - japp ni läste rätt, fort när jag får pengar i handen så försvinner dom med vinden. Måste börja hantera mer nu när jag får lön! ska ju ut och resa och allt isommar och jag msåte ha pengar till det ju!

träna - måste börja träna mer nu när jag har tagitpaus från ridningen.Ingen vill ju gå i en fet hög i sommaren när man vill ut och resa!

skolan - måste börja sköta mig mer i skolan, visst jag har hyfsade betyg men jag ska höja mig i många ämnen, speciellt i matte där man har ig (!!!!!!!!!!)

kärlek - det skulle ju aldrig skadda att ha lite kärlek i sitt liv? jag vill ha en pojkvän iår som jag ska försöka skaffa. älskar att ha en pojkvän!

ja vad tyckte ni om mina nyårlöften? tyckte dom var hyfsade bra i alla fall. varför jag inte har rökning med mig för det känns öndigt att jag ska sluta när jag redan har försökte hundra miljoner gånger som har aldrig gått. jag tycker att det inte är coolt att röka men det är svårt att komma från det. puss

en lista (WOOOOOOOOOW)

10 FÖRSTA :
första bästa kompis: jessica ryrström
första husdjur: ponny (yatzy hette hon)
första semester: mallorca, var endast 3 månader!:O
första praoplats: stallet
första bil: ingen egen bil
första kärlek:  Johan
första köpta skiva:  typhits for kidz eller vad det hette
första riktiga kärlek: mattias
första piercing:  öronen
första konsert:  minns inte har varit på så många


9 SISTA :

sista drycken:  vatten
sista bilfärd: minns inte haha
sista filmen du såg: the day the earht stood still eller vad den hette
sista telefonsamtal: gabbie
sista bubbelbadet: länge sen
sista spelade cd:  igår/inatt
sista kyss:  inatt
sista måltiden:  hos gabbie

8 HAR DU NÅNSINN :
dejtat en av dina bästa kompisar: ja
blivit tagen av polisen: gör mycket krimenelt men faktist nej
blivit kär vid första ögonkastet: Ja
fått ditt hjärta krossat: aldrig
sagt jag älskar dig till någon och inte menat det: aa
krossat någons hjärta: vet inte haha
busringt till någon: Ja
ljugit för en kompis: ja

7 SAKER DU HAR PÅ DIG :

1. jeans
2. bh
3. vit linne
4. trosor
5. toffs
6.
7.

6 SAKER DU HAR GJORT IDAG :
1
. rökt
2. varit hos liv
3. varit hos vickan
4. varit hos gabbie
5. skrattat
6.  ätit godis


5 FAVORITSAKER :
1. mentol
2. vänner
3. pengar
4. familj
5. pojkar

4 PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR :
1. gabbie
2. ellen b
3. sarah
4. jessica (asså det är ngåra till men får inte platsXD)

3 VAL :

svart eller vitt: Svart
sommar eller vinter: Sommar
kaka eller godis: godis

2 SAKER DU ÄLSKAR :
1. äkta vänner
2. sooova

EN SAK DU ÅNGRAR :
1. en sak som ni inte behöver få veta


tjenare!

hej blogen.
var ju som sagt på avslutningsfest igår hos liv. var skit kul,spelade poker dansade sjöng och drack faktsist lite da.. :$
haha vad busig jag e! men nej nu ska jag inte vara så barnslig som vissa är.
men sov hos liv, orkade inte åka hem så sov där. åkte till stenning sen lämnade en tröja till vickan och var kvar där ens tund för sara och gabbie var där.
snackade om allt! sen gick jag hem med gabbie och fick äntligen mitt jävla batteri till min rosa mobil så nu ahr jag en lite nyare mobil, yeeeees!!
men ska börja fixa mig snart för ska gå ut ikväll igen, japp skola imoron och allt! ska på bio med ellen beckman som ska ha med några boys.
vet inte vad vi ska se på men nån film i alla fall. men ska göra en lista är snart. juste kan säga att jag itne kommer att hinna blogga imorgon.
ska försöka vakna klockan halv 7 fixa mig och dra till skolan, efter skolan ska jag till gabbie och vänta där och sen ska jag på en interjuv för jag har fått ett jobb!! grattis till mig ;) sen efter det ska jag komma hem plugga (-.-) duscha äta och sova. men nu ska jag börja fixa så ciao!

dragget

galet dragget, det är vildt och galet. full och galna människor, jag är nykter som ett.. jaa jag vet inte.
hoppas ni får det kul den sista dagen, nu msåte jag ta hand om carro som är lite.. aaa ni fattar. puss

@ Gabbie skriver

Nu ska jag berätta vad Erika gör. Erika ligger upp och ner i sängen och säger att jag och Sarah är dumma i huvudet och ligger och pruttar! :) och tjafsar med sarah om vem som bjuder varandra saker mest..

Idag har hon vaknat och gick upp och köpte glass ringde till Sarah och frågade om hon ville bajsa i kors med henne sen ringde hon käraste gabriella söderberg och vickan och frågade om dom ville följa med på bio och då sa dom jaaaa sen åkte dom på bio och då såg dom en bra film som heter the day earth stood still men hon satt och skrattade hela filmen och förstörde filmen så jag (erika) kan bajsa. Och nu kastade Erika en femtioöring på mig :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Bajshög på henne.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


palla

orkar inte skriva så mycket längre här, men står upp nu och skriver på sara's underbara söta dator!!:D
men vi har lagt pannkakor för en stund sen och ätit det och nu väntar vi på jossan. skriver när jag har lust nån gång :) puss

palla

orkar inte skriva så mycket längre här, men står upp nu och skriver på sara's underbara söta dator!!:D
men vi har lagt pannkakor för en stund sen och ätit det och nu väntar vi på jossan. skriver när jag har lust nån gång :) puss

NYÅR 08/09

Ja nu är det äntligen det efterlängtade året 2009. Bara ett helt år kvar tills ett nytt år kommer, jaa faktist så längtar jag redan till nästa nyår, gör inte ni det?
Men skitsamma, ska berätta om mitt nyår nu. De började med att jag drog hem till pappa vid ungefär halv 6 från Ellen, fixade mig och allt. Blev faktist skit bra men sen med tiden så blev jag ful, fulare, fulast. Nja så ungefär blev jag.
Men vi skulle äta middag med pappas kompisar och dom skulle komma 8 och jag skulle gå vid 9. Men vad händer? dom är en timme sena och jag tänker inte vara så sen heller. Så jag drog ungefär 5 i nio till Ellen, började göra små drinkar till mig och s blev det bara mer,mer,mer och mer. Blev full och glad och det kändes bra! haha märkte ni att det rimmade lite gran?
Sen så kom folk och vi hade det as kul, vi festade, dansade, kröka och prata om allt! Jag har kommit på en grej, när jag är full så är jag mer socialare och med aktiv. Jag mår bättre när jag är full, nej jag ska inte bli alkolist. Men jag tycker det är skönt att vara full och det är nog många som tycker det också, inte sant?
Men sen vid halv rolv så började jag gå mot Sätunaparken med Emmsis och Vonca fast istället så gick jag tllbaka till dom andra, väntade på bussen och hade det kul påvägen till Sätunaparken!
När vi kom fram till Sätunaparken så var det mycket folk som man kände, jag hade fått en champange flaska som vi inte fick upp så jag och jessica körde med att slå upp flaskan, det gjorde vi ch det blev inte så mycket champange. Men strunt samma det va nyår och jag va redan full och glad!
Sen så tog jag och Oskar bussen hem till Ellen och på bussen så träffade på allt glatt och gott folk!
När vi kom dit så blev det att bara chilla ner och försöka bli nyckter, jag blev det och så hände det mycket mer saker sen.
Bland annat att grannarna mucker med Ann-Marie och dom. Dom var helt dum i huvudet och jag skulle kunna slå sönder dom! Så blev utkastad och fick vara ute i -10 grader i unge fär 1 och halv timme, bra ellerhur? Så tappade mitt humår verkligen på Ellen så va lite sur på henne sen. Men sen så gick jag och Jessica hem vid tjugo i 4 och kom hem unge för tio 4 på morgonen. Vi åt och somna som små barn när vi kom hem och vaknade klockan 12 nästa dag. Så nu är jag hemma hos mamma och har faktist försökt vara så flitig och dukitg flicka med att säga till mig själv att skriva det här inlägget, och det gjorde jag tillslut. Men nu ska jag lägga upp bilder, hoppas ni fick en toppen nyår för det fick jag! Pusshej.




Mer bilder hittar ni på facebook.com/Erika Garcia.

nytt år, nya möjligheter

orkar inte skriva vad jag gjorde igår helt, jag gör det när bilder kommer upp från min kamera. vill bara säga det, hoppas ni fick en trevlig nyår för det fick jag. :)


RSS 2.0