Sarah Westin

Nu ska jag berätta en historia, en historia om hur jag lärde känna världens underbaraste person som just sitter brevid mig :)

Det började med att min skola skulle ha "tema-vecka" och just den veckan var helt jävla CP! Men hon är ju ett år äldre så jag gick i sjuan och hon skulle testa just den veckan i Hannas klass. Det var första gången jag träffade henne, hon var tyst och söt minns jag. Men efter varje morgonperiod så skulle vi då ha våra uppgifter från det här temat. Då började det med att vi hamnade i samma grupp som Hanna och då blev vi kompisar. Efter det så fick jag hennes nummer och vi började smsa varandra smått och kontakt. Efter hon hade provat den veckan så trodde jag aldrig att hon skulle börja i våran skola. men hon ville för hon blev så kär i mig *host* hehe...

För varje dag som gick så blev våran vänskap bara starkare och starkare. Vi blev verkligen skit bra kompisar. Vi började sova hos varandra, vi började leka med varandra mer, vi började dela hemligheter. Idag är vi jätte, jätte, jätte, jätte och jätte bra kompisar. För mig är hon en av mina bästavänner som jag älskar att vara med. Det är så himmlans skönt att lätta sitt hjärta till henne. Man vet att hon alltid lyssnar på en och hon kommer alltid stötta en. Hon och jag har gjort så jävla många sjuka saker. Orkar inte rabbla upp allt vi har gjort tillsammans, men sjukt mycket är det i alla fall. Men det blev inte en sånn lång historia men nu vet ni ungeför hur vi lärde känna varandra. Vi har haft så himmlans många och dåliga minnen. Men varje gång jag är med henne, så bygger det alltid upp ett minne. Och genom den här personen så har jag fått träffa många underbara människor och fått bättre kontakt med.

Sarah Viktoria Westin, om du läser det här, så ska du veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta och du är absolut det bästa som finns. Skulle aldrig kunna lämna dig för 80 miljarder kroner.






Erika Garcia ♥ Sarah Westin

Ja, jag lever.

Jag lever, men eftersom det är sommar så orkar inte jag spendera min tid med den här skiten. Detn är ju inte ens känd så varför ska jag lägga ner tid då?

Men det har hänt väldigt mycket sen sist, men sitter hemma hos Ellen och väntar på att Sarah ska svara på sms. Den där sega jäveln är segare än segast! aja skitsamma, skriver lite då och då när jag får lust. Kiss

Midsommar

Tjenare.
Sitter hemma hos Sarah och vi ska börja fixa oss snart. Och förlåt för att jag inte har varit så aktiv idag med bloggen. Internet var nere hela dagen först nu. Men min midsommar var grymt bra och jag är nöjd med den verkligen. Bilder kommer nog senare från midsommar. Idag har jag abra tagit det lugnt och varit seg. Jenny och jag tog moppen till Donken och köpte mat hit, så har mat i mig nu.

Idag är det sista dagen jag får vara ute sent. Ni som inte förstår så går jag sommarskola (-.-) fy blä på det. Men nu på Måndag är det bara 7 dagar kvar tills jag får mitt riktig "sommarlov". Men jag har en god nyhet om ni vill veta. Ungefär den 26 eller 27 juli så drar jag, Jenny och Sarah till Halmstad :D:D:D:D:D:D!!!!! Längtar som fan!

TILL EN VÄN

Som alltid finns hos en, som alltid lyssnar när man ahr problem. Du ställer alltid upp för en.
Men ibland så vill man ju bara slå dig för att du blir en irreterande skitunge.
Men du finns alltid där för en. Man kan alltid lätta sitt hjärta för dig och du förstår en precis!
Vill säga att jag älskar dig och tack för att du finns hos mig.


Bilder från dom här dagarna

Det kommer mer när Matilda har skickat dom ;)













Asså jag är sjuk.. jag orkar itne ladda upp mer. Datan är segare än segast. Men goodbye!

Förlåt

Har inte skrivit sen i måndags, men vet ni vad? jag har inte haft tid! Kan berätta snabbt nu vad som har hänt dom här dagarna som jag inte har skrivit om.

Måndag: Efter jag ahde skrivit det där inlägget så åkte jag till stan med Sofia och kollade på hennes smink-kurs. Vill också ha en sånn kurs. Även om man satt och glodde så lärde man sig själv och se hur hon gör ;) Sen så kom min syster in till stan och då gick vi på bio. Vi såg på The probla.. blablabla. Kommer inte ihåg namnet, det var i alla fall förhandsvisning på den filmen. Sen åkte jag hem och orkade inte sitta vid datan den kvällen.

Tisdag: Försov mig men kom ändå i tid till sommarskolan, great Erika! Efter skolan så åkte jag och Ellen till väsby centrum och köpte jos present. Sen så drog jag hem och hjälpt min lillebror att rida. Han var så duktiiiig! Stolt över grabben :') sen så frågade mamma om jag ville vara spöke på kvällen för det skulle vara spölrunda i stallet. Vist tänkte, så det blev jag, Amelie, Oscar, Anna och många många mer. Sen så fick några skitungar sova hos mig för dom vill inte sova med andra skitungar. Somnade runt två..

Onsdag: .. och gick upp halv sex. Underbart säger jag bara! Åkte till skolan och jobbade klart med ekvationerna. Så nu har jag bara bråk kvar. Men sen så åkte jag till Gabbie, sov och fixade mig. Sen på kvällen så drog jag till Nicole som hade sin fina och underbara middag. På kvällen så spårade det ut sig lite. Men hamnade hemma hos Nicole som just nu håller på att packa. Men ska snart dra hem till mamma och fixa mig får ikväll. Blir middag hos Josefine ikväll. Men nu måste jag fixa det sista. ha det gött!


OBS! Bilder kommer senare

Goddag!

Tjenare!
Ska iväg till stan snart med Sofia, hon ska på smink kurs. Men ska berätta snabbt vad som ska hända för mig och vad som hände igår. Men igår så drog jag till Kista och kollade på bio med Lunkan, Fille och Amanda. Vi såg på baksmällan och ja, det finns väl inte så mycket att säga om den. Har ju sätt den förut så ja. Men drog hem till Lunkan för att jag skulle få låna hjälm. Jenny skulle hämta mig, men det där klantarslet är så korkade och öppnar moppen och slänger i nycklarna i moppen. Är man dum i huvudet eller? Men vi tillbringade våran natt hos Sarah.

På morgon så vaknade vi och försökte få tag i nycklarna, och vet ni vad? VI FICK DET!! fyfan vad glada vi blev. Vi firade det med att köpa Champis och munkar från ica ;) Men idag var det första dagen på sommarskolan, gick faktist skit bra. Blir kul framöver för går i en skit rolig grupp.

Mamma ringde mig för ett tag sen och frågade om jag och Jessica (min syster) ville gå på bio ikväll. Mamma har fått två biljeter till någon premiär ikväll, som hon inte kan gå på. Snälla mamma är och ger mig dom till mig då:D Men måste springa iväg nu! Hörs nog sent ikväll :)

Isabelle

En konsveration (stavning?) mellan mig och Bellan

Isabelle: erika...
jag: aaa
isabelle: har du sätt twilight?
jag: ja vaddåra?
isabelle: jag såg den igår, jag tror jag måste in på psykhem..
isabelle: asså faan vad bra den är!
jag: haha jag vet!!


Twiligt är som The Sims, ciggaretter, sex, pengar, shopping och blabla. Det är beroende framkallande till att älska!

Where is the love

Åååh har blivit helt galen i den här låten!

<3


Uppe

Tjenis penis.

Nu är jag vaken och ha redan planerat vad som ska hända idag för mig. Blir bio med några kompisar, gamla minnen uppbyggs här. Men hur var eran natt mina vänner? Ja var ju vaken till ungefär 5 och sen somnade jag. Vaknade runt klockan 1 och då så ringde Jenny mig. Ska sova hos den sötnos inatt också! :D Åååh vill ha mina betyg! dom blir ju hem skickade nu, men vad fan. Vill ha dom nu, nu, nu och NU!!! Mina skola kan ju bara gå och dö. Men med snack om skolan, börjar ju skolan imorgon. Blääääää! Men det får jag leva med.


Nattuggla

Det är väldigt ovanligt, brukar aldrig, och då menar jag aldrig vara uppe så här sent. Det sjukaste är att jag är pigg också. Mina vänner vet exakt vad jag menar med det här. Sofia loggade in för ungefär en timme sen på msn och det först hon skrev var "ÄR DU UPPE?!?!"

Men måste fan tvinga mig i säng snart. Min syster går fan upp om mindre än en timme för att åka till Madrid. Men ska gå till badrummet nu och borsta tänderna och sen tvinga mig till att sova. Blir väl en sånn där person som kommer att vända om dygnen totalt. Men det får jag fan inte göra! Har ju skola på Måndag... Piss-fitta-kuk-anus-skit till det! Men om vi säger så här;
Godnatt för mig, godmorgon till er.

 
Bjuder på en ugly bild på mig från i vintras!

GRATTIS ÄLSKLINGS LINN



Grattis älsklings Linn på din dag!! Saknar dig massvis. Du får fan bane mig komma upp hit i sommar nu.

I LOVE IT!


Inte helt jävla underbara?! Jag är helt förälskad i dom här skorna!! Måste ta med mig pappsen till Kista imorgon för att handla ungefär sånna här skor. Helt jävla underbara säger jag bara. Behöver nya fräsh partyskor nu in för nästa vecka. Hatar när verkligen allt är på samma vecka. Fan.. pengarna kommer att försvinna ur plånboken så jävla snabbt nu. Kiss

Goodbye


11 timmar sömn

För varje dag som går, så sover jag längre hela tiden. Ganska sjukt med tanken att jag bruar annars sov max till 10. Men vaknade upp och gick och gluttade tv en stund innan jag fick frukost. Ååååh fyfan vad gott det var! Har fått en ny favorit frukost nu. Och nu så sitter jag här och skriver lite i min blogg och kollar runt på facebook. Ska dra till Kista Centrum snart med Natta. hon behöver handla lite grejer och det behöver jag med.

När jag kollar runt på facebook så hittar jag massvis med avslutnings videosar och allt. När jag tänker efter så kommer det vara hemskt när jag ska lämna min klass. Den klassen är ju liksom mitt allt! Har ett år kvar med min underbara klass nu. Jag ska verkligen göra allt för att vara lycklig med dom.

 
Snart ett år sen man såg er sist, ni är också grymt saknade <3

Mallorca 2008

Som man säger, bäst i repris.








































Baksmällan

Hej bloggen!
sitter nu hemma hos min låtsas mamma i Kista. Natalia kom hem idag från New York! Åååh vad glad jag va att få träffa henne igen =D Men kom hit till Kista och så gick jag, Anna och Natalia och åt på världens godaste returang. Skit gott var det och man njöt verkligen! Men sen gick vi runt i kista en liten stund och så bestämde jag och Natalia för att kolla på bio. Vi såg på Baksmällan, en riktigt rolig film som man verkligen garvade åt. Rekomenderar den till alla som vill se en rolig och skön film nu. Ska lägga mig tidigt idag.. Känner mig att jag börjar bli sjuk, suck! Men imorgon ska det vara en riktigt hemma kväll med familjen. Men godnatt, blir nog inget mer för mig nu! :)

Gaybloggen, we love you!

Jag älskar bögar mer än allt! Min mentor var det, seriöst. dom är fan snällare än vanliga killar :) Men om du ser det här Amir, we love you! :)


förskyld som fan

Tjenare bloggen. Hur mår ni? ska nog inte säga hur jag mår.. åkte in till NRJ med feber och med världens hemska hosta. Men nu har febern försvunnit och så mår jag mycket bättre:)
Men när vi kom in till grönan så hade NRJ precis slutat.. surt men det sket vi i. Vi satte oss vid vattnet och myste sen så drog vi ett gäng in till grönan och spelade spel. Det blev många vinster för dom felsta.. eller det blev att Agge baxade det mesta som fan där. Men sen så blev det nattkäk, hehe. Det blev såklart donken, yumie! Men efter vi hade käkat och var mätta och glad så träffade vi på Amir, han gaybloggen. Skit trevlig var han! ååh jag älskar verkligen bögar, världens bästa ju.

Nu sitter jag hemma hos Ellen och skriver här. Hon håller på att ta bort sitt smink och fixar säg för natten. Men är inte ens trött så kommer bli att vara uppe hela natten. Men nu har jag inget mer att skriva.

Roliga videosar

Lägger upp några sjuka vidosar :)

Video från idag när vi ÅKTE helt jävla fel.


Slutet på maj i år. Jag och sofia shakar los som fan :)



Nån gång från förra året. Haha jaa.. låter fan inte vackert :P



Skulle bara testa att lägga in musik på nån video från mobilen. Blev jävligt bra resultat ju haha!


Hejdå

Nu har man suttit vid datan typ hela dagen, så nu ska jag och Sofia dra till Eurostop. Båda två är bristbarn! =) hehe
ungjäveln sover hos mig inatt också.. Alltid kul att sova med henne, för hon är helt enkelt för bäst. Puss

 Två underbara muppungar :D

The Hills

Jag har aldrig varit värsta fanset för The Hills, men nu så har jag bara mer och mer kollat på det. Förut så fattade jag inte ett skit, men nu så går det bara mer och mer in i skallen. Men i alla fall, kollade nyss på två avsnitt på MTV. Fyfan, har faktist inte varit så inne som jag var nu. Skit bra och nu så fick man verkligen se hur idoit Spencer är!! Han kan ju bara gå och dö nånstans. Jävla fitt kille, Heidi är värd nån annan så mycket mer, även fast hon också är korkad.

Det kommer också att suga när Lauren slutar.. Det är ju hon som gör hela The Hills till det bästa av allt ju. Men kan förstå henne på ett sätt, har filmat hennes privat liv i 10 år. Fattar nog att hon vill ha ett PRIVAT liv nu efter så länge i den här branchen.


Jag bjuder på mig själv


Lofsdalen, i miss that.




























Det finns många, många och många mer bilder! Men orkar inte lägga upp! =) Men Lofsdalen, det bästa som jag har gjort med klassen. Men 2010 blir det Italien!!!!

Hemma hos Sofia

Hej hopp snopp-bloggen! =)
Sitter hema hos Sofia och har kanske varit här i 40 min. Härligt att träffa henne igen! Hon flyttar till Uppsala till höst, så hon kanske ska byta skola. Skit tråkigt, så försöker vara med henne så mycket som möjligt nu. Men hur mår ni idag? Sov hos Gabbie inatt och som vanligt när jag kommer hem så somnar jag i min säng och sover bort dagen. Eller kom hem vid halv nio och somnade vid kvart i nio. Sov till 1 av att pappa skrek att det var lunch.

Men ska försöka få med Sofia nu till Arlanda, behöver växla pengar (som vanligt) hehe... Men den jäveln har inget busskort heller. Men det ska vi nog fixa! ;) Kom på att hon har skit många bilder från lofsdalen på sin dator. Ska lägga upp dom här, så jävla fina! *not*


The Sims 3

Idag var det andra gången jag spelade det, spelade det i två timmar och kunde inte ta bort mig från datan. Det är fan beroende, och kul! Sarah har också blivit beroende av det. Till er som läser det här, KÖP DET! Det är skit kul och man blir fan beroende av det. Har slitit mig från det nu. Istället så spelar jag det underbara facebook och msn.

Sarah och jag snackade om det nyss också. Det är skit tråkigt just nu, för alla har skola imorgon medans vi sitter här och tråkar. Haha men ska vara uppe inatt och planerar för nästa vecka. Shit.. allt händer fan nästa vecka.


Tjenixen

Många klagar på att jag inte bloggar så ofta, men så skriver jag ett snabbt inlägg här då för er.
Jag mår skit bra, är bara trött och arg på min chef. Just nu sitter min pappa på planet hem från luenburg och jag vill få tag i han. Jag vet att min blogg är väldigt tråkig förjag inte har några bilder, men lugn. Bilder kommer snart upp i bloggen.

Hur mår ni da? eller vänta.. varför skriver jag det när ingen bryr sig. Skitsamma.. har blogg-tork så skriver lite när jag har lust. Men ska försöka och tvinga mig imorgon att lägga upp bilder från den senaste veckan. Är hemma hos Sarah med Oskar och nu kom hennes nyfikna syster och kollade vad jag gjorde för något. Hon heter Jenny om ni vill veta, och är skit söt. Men puss på skjärten

godmorgon

Hej alla som läser det här. Vaknde för en stund sen hemma hos mig. Imorgon är jag ledig för jag har sommarlov :O kan fortfarande inte fatta att jag har det. Men i alla fall, igår så åkte jag hem till sarah och hon har skaffat the sims 3!!! Fyfan, ska tvinga pappa att köpa det idag ochta ut min dator på lagning. Längtar galet nu haha :)

Var hos sarah och kollade på film med Jenny, Anna, Gabbie, Vickan, Sarah och så självklart jag. Hände lite tråkiga saker igår som jag orkar inte ta upp här heller. Men skitsamma, nu ska jag gå ner och käka frulle och ringa daddy. The Sims 3 måste jag ha nu!!!!!

Nu är det slut

Förlåt för att jag ahr haft världens sämst ippdetering. Har varekn haft tid eller ork för den här skiten. Men nu sitter jag här och ahft haft skolavslutingen. Skönt att få sommarlov nu, men ska gå sommarskola om nån vecka :( blää för det.. men ikväll ska det i alla fall firas, tycker jag. Men ska först jobba nu och sen dra till Märsta. Måste fixa lite grejer nu..

Drar till pappa imorgon, så då kan jag vissa alla bilder från i helgen:)

Idrottsdag

Sitter hemma hos Sofia och ska snart dra till midgårdsvallen. Ska ha fucking idrottsdag idag där, i det vackra vädret. Vad mer kan jag begära? inget mer asså... Åååååh fett sur jag är! Kan dom inte säga "ni får åka hem för det är onödigt at ni är här"

Men vi har egentligen börjat, men sofia är ju så seg så att hon är klar än. Men ska få henne att jalla upp ett steg nu. Idag ska jag också rida, kul va? =D längtar!

New Moon

Kan knappt vänta när den kommer på bio! Älskar ju grabben grymt mycket.
Finns det nån kille i världens som är lika snygg som han!?


Hagelslag

Är världens goooooooodaste pålägg till mackor! ska ta foto och vissa det sen, ni kommer att dö för det är så gooooooott!

Det uttalas "hachelslach" det är på holländska så ni vet...

Hemma hos Jessica

Tjenare alla ihop här i min blogg. Vad har ni för er? Är ganska irreterad.. åkte till skolan halv nio. Var där i nån timme, gjorde 'som vanligt ingt för vi hade inget att göra. Vad hände?m dom sa att vi fick åka hem. Onödigt som fan tyckte jag! Åååh blev så irreterad, dom kunde lika bra sagt igår att det inte fanns något i skolan att göra. Bajs på hela den skiten...

Sitte hemma hos Jessica nu med Emilia. Vi ska kolla på film och sen dra ner till köket för att käka hennes goda holländska chocklad <3 kärlek på den godsaken. Men hörs senare när jag kommer hem, pussy på alla er!


Förlåt vänner

Har verkligen inte varit duktig på att uppdatera från igår tills nu. Men har haft så jävla mycket att göra tills nu. Och när jag koller på klockan så har jag fortfarande grymt mycket att göra, som tex att plugga till äckel kemi prov. Men ska hitta min sladd till datan från mobilen.

ska försöka skriva senare och berätta med bilder, det blir roligare. Har även två roliga videosar som ni vill nog se. Puss puss :)

RSS 2.0