Godmorgon

Sitter i skolans datasala och väntar på att få¨börja. Fyfan, ser itne fram imot skolan nu... Men det är bara slita nu. Slutar klockan fyra, sen så ska jag hem till Jenny och så drar vi till stan. Ska på jobb möte idag. Efter det så ska jag äta middag med min fru. Det var ganska länge sen jag åt middag med min fin fina fru. Fast det har varit lite strul mellan oss på sista tiden :/ fast det kommer vi nog lösa idag! Haha, men nu ska jag dra ut och kolla vilka som ahr kommit. Vi hörs ikväll nog. Puss!

Det går inte så jävla bra

HAr försökt att plugga lite, men det har verkligen inte gått bra. Men när jag får mat i mig så kommer det säkert att gå bra. Men funderar på att gå och köpa cola.. Haha blev fett sugen på det :p

HAr bara slappat och chillat idag. Imorgon är det skolan.. Bläää har matte imorgon också. Är ju så jävla grym i det ämnet. Juste! Imorgon ska jag in till stan med min vackra fru och gå på jobb interjuv! Shit vad bra jag är :D Nu kan jag äntligen få pengar... Men nu måste jag sätta igång och fixa lite grejer. Puss :)


Ingen dator

Tjenare blööööööggen! :)
Har varit hos mamma denh är veckan och då har jag itne haft tillgång till datorn, så hela gårdagen har jag itne suttit vid datorn. Men nu är jag hos pappa där jag kan få spela facebook igen.

Igår så vaknade jag upp hos min underbara fru, sen så drog jag till skolan och jobbade lite. Sen så åkte jag till min fru igen där jag fick mat av hennes familj. Det var så jävla fucking gött. Sen så åkte jag hem med min andra fru *ledsen Jenny, men sanningen svider* som tillbringade natten hos mig. Nu är jag hemma hos pappa och funderar starkt på att gå och plugga, eller? Ska väl göra det.

Juste! Till min underbara familj Garcia/Ljung som läser det här, skriv en kommentar när ni ahr börjat läsa igen. Det är ju så skönt med läsare i bloggen ju. Men vi hörs senare!

Lite smått roligt


Kör på sanningar igen

Kör på det där med 10 saningar om mig.

1. Jag har haft glasögon sen jag gick i 4.
2. När jag är trött och irreterad så går det alltid ut på min lillebror! Haha tycker synd om han när jag tänker efter... :p
3. Hatar snus, har aldrig gjort det och kommer aldrig göra det.
4. Jag är nog den äckligaste kvinnan i världen. Speciellt i skolan, ser ut som ett offer och skämms inte för det jag gör. Tex när det är helt tyst i klassrummet, så kan jag från ingen stanns rapa. Och jag gör mer hemska saker haha.
5. Jag hatar ungefär nästan alla mina lärare i skolan, så jag är skit uppkäftig mot alla.
6. Har varit kär en gång i mitt liv, fast det vet nog alla nu hahaha...
7. Jag älskar min klass. Så jävla mobbade, men så sjukt roliga.
8. Har aldrig träffat min farfar, han dog när pappa var 14 år.
9. Jag är grym på skidor, åker bara röda och svarta backar.
10. Får panik om jag håller en stor kniv eller något sånt.

Bloggar

Jag är en riktig data människa och jag läser så sjukt många bloggar... Ska försöka skriva upp alla som jag läser.

Kenzas.se
Kissies.se
Fokis.se
Typsufie.se
Wildas.se
Paow.se
Dessies.se
Malinwesten.blogg.se
Jennymikaelaengstrom.blogg.se
Eemu.blogg.se
Beccibabe.blogg.se
Fridamelinas.blogg.se
Fridadesiree.blogg.se

Finns säkert mer men kommer inte på några fler haha... :p

Vänner

Kärlek, lycka och familj. Det är dom tre budorden för mig. Har bestämt mig för att tattuera det vid nacken i kineska tecken. Men det finns ett til ord som btydr så himmlans mycket för mig. Vänner, för mig är dom allt. Skulle aldrig klarat mig utan mina vänner, just mina fina underbara vänner som jag älskar mer än allt. Även om jag kan vara en jävla idiot som behandlar dom så jävla illa ibland, när jag inte ens tänker på det. Jag tar åt all den skit som har sagt och hänt pågrund av mig. Igår kväll så fick jag just reda på en sanning som jag aldrig trodde på, men den kom från en av mina närmsta vänner, som tillhör ena halvan av mitt hjärta. Jag tror jag aldrig har bråkat så mycket just som igår. Men tack vare ärliga ord, starka och ärlig ord så fattade jag hur jag har behandlat mina vänner. När jag tänker på det så mår jag bara dåligt inombords.

Just en av mina närmsta vänner så jag har behandlat skit, förstår inte hur jag kan det. Det här räcker inte med ord bara. Det räcker inte med allt det jag har skrivit, men jag hoppas att du förstår vad jag menar. För just i min värld så skulle jag aldrig kunna klara mig utan mina vänner, utan mina käraste vänner som jag älskar verkligen. Jag har verkligen så fina och underbara vänner. Tack för allt stöd jag får, nu ska jag vissa mitt stöd till er.


Silly boy

Den har spelats sönder i mina öron just nu... Den är så sjukt jävla bra! Finns ju mer bra musik som jag älskar, men just den är så bra.


Im back.. som jag alltid säger

Ska väl börja blogga nör jag känner för dig istället att tvinga mig. Men jag vettefan sist när jag bloggade, kanske en månad sen eller något sånt. Äsch skitsamma inga bryr sig ändå, min blogg är ju bara för bra ju.

Men skolan är igång igen. Det är väl som vanligt, man blir utskäld, skoltrött, blir utskickad för man pratar för myckt och så.. Skolan är ju för underbar bara. Men sitter hemma hos Gabbie där det inte blev många timmars sömn. Jenny väckte mig halv 9 och jag somnade halv 5 imorse... hatar henne mest ändå.

Eftersom hela familjen Söderberg sover så ska jag typ blogga varenda minut nu så ni har något att läsa, och så måste min grymt hemska design göras om nu. Ser det nu... Ska snacka med Världens underbaraste Frida :) Men nu blir det många inlägg så ni vet!

RSS 2.0