gott nytt år

sitter hos ellen nu och kom preis in. har variut ute och smällt rakter med oskar stoofe och christian :) det var askul!":D
ska snart dra hem till mig och fixa och käka middag med pappa. sen runt halv nio eller nio kommer jag tillbaka och är på fest här hela natten, hoippas ni får en toppen nyår för det kommer jag att ha!:) puss

I'M BAAAACK!

Nu är jag tillbaka, har verkligen inte bloggat dom här dagarna. Bara tagit det lugnt och gjort sånt som jag ska orka med :)
Hur mår ni? Imorgon är det nyår, åååh vad jag längtar. Mamma ska köpa skumpa till mig, i löööve my mami!!
Sitter i soffan med julgrannen vid min sida och lyssnar på Tila Tequilas låt Stripper Friends. Men kan berätta vad jag gjorde igår/idag.
Igår kom jag hem från gabbie till mamma och fick träffa henne, har saknat henne! Fixade mig och åkte till märsta och träffade Ellen som vi gick hem till Oskar som spoleade Wii med Charlie. Senare kom Moa och vi kolalde på fil, runt tio vandrade jag mot tåget som skulle ta mig till Hudding. Fyfan vad lång resa det är dit! Hållde på att dö av tråkhet! Men sen så när vi kom dit så började vi kolla på south park, my homies!!!!:D
Sen vaknde där nästa dag frös som fan och började fixa mig smått så drgo jag och Nattis hem till henne för att göra en sak, drgo direkt när jag kom dit. Så drog jag hem och nu är jag hemma här!:D Haha har ni saknat mig? men jag kommer nog kansdke blogga här ikväll, bara kanske. Men dagen annars imorgon har jag fult upp!
Onsdag, sista dagen på året:
Vakna
Äta
Dusch
Dra hem till pappa
Fixa mig
Äta middag med dom och få champange (ni sdom inte visst det så ääälskar jag det!! min favis dryck, kan dricka hur mycket som helst av det!!)
Och sen, dra iväg på fest och fest ut det gamla året och festa in det nya året!!:D:D


jag lever

skriver bara och säger att jag lever, men har shoppat som en fucking idiot idag. jag gabbie sara jos och jessica offrade oss med att gå upp klockan halv nio, eller jos gick upp kvart över 7 :O
fanv ad sjuka vi är, men har shoppat skit mycket! men ska shoppa mer imorgon hahahhahahaha =)
är på middag så orkar inte skriva så mycket mer men vi hörs och jag lvoar jag ska lägga in bilder på det som jag ahr köpt :)

underbara jultomten

elelr det var ju jag som var det haha!
men fick världens bästa present år:D jag ahr bara varit hos pappa och firat jul så ska få mer present, jihooooooooooooooo!!
men jag har fått 4000 kr, presentkort på kicks och sf bio, 2 par örehängen, en tröja från filippa k, lite andra små saker och en väska från natta!! :D
ååh vad glad jag är, är lycklig vöer den här julen. ska kika på mobilen nu som jag ska köpa nu, hoppas ni har haft en bra jul för den här julen har vairt bäst.. =)

god jul

God jul gott folk, ville bara logga in och skriva god jul till alla och hoppas ni får en mysig julafton! =)
jag vet redan vad jag ska få, eller tre saker vet jag. Haha både pappa och anna är så dumma och inte slår in sakerna och lägger det under julgranen, yeah!!
Natta kom hem från New York igår, åååh slängde mig på henne när jag såg henne komma ut från Arlanda, började gråta också haha!

jag vill inte vara elak, men jag kan inte låta bli att garva!


@ gabbie

              
    

en bloggfri helg

hela helgen så har jag varit borta, asså itne varit hemma nån gång. ska skriv en snbb uppfattning.
Fredags så ade vi skolavslutning, fett drygt säger jag bara! haha jag och ebba snackade typ mer än halv skolavslutning och sket i det totalt:) sen åkte vi hem åt på resturang (jag mamma och min bror) och sen bytte jag om och drog till märsta och var med några. Sov hos Emma på kvällen, hennes föräldrar älskar mig, det känns fett bra hihiihihih!:D
Lördags vaknade vi fixade och drog till linus och där satt jag vid datorn hela tiden men orkade inte logga in och skriva? haha var verkligen inte sugen på att blogga i helgen, sen så drog jag till rosers med sarah och hennes hund som hon passar, palla heter han. Köpte en sjuttis och sen så drog vi hem till henne och fixade oss för kvällen, vi blev snygga haha. Vi drog till Gabbie som hade fest (bilder kommer jag lovar!)  och drack oss full och hade det super kul! Dock fick jag 4 ½ timmar sömn, sov hos Gabbie då.
Söndag vaknade jag städa lite och sen så drog jag till sarah, hämta mina saker och drog hem till pappa och käkade pizza. Träffade på Frida ochdrog och handlade godis som vi åt hos henne, egentligen skulle jag sova hos henne men Frida blev sjuk så jag gick till Jenny som Frida var där också (Lundin) och kollade på första säsongen av DH, fett bra älskar dom där brudarna:D:D So hos Jenny då.
Idag så vaknade jag hos Jenny och var fett seg, vi kollade på DH hela säsongen men vi kom bara till avsnitt 10 typ..
Men drog hem och här är min syster :)
Ja tycker att jag har skrivit ovanligt mycket, men det är ju bra väl:)? skriver ett nytt inlägg med blider så i'm back snart hahah!

"nu kör vi lite karoke"

När jag hörde en här på MTV så kom jag på att jag och jos var helt jävla tokio-hotel freak sommaren 07! bjuder åp den låten som vi en gång kunde utan till! Men har bråttom nu! byeeeee hörs senare!:D:D


kommer inte på något

Kommer inte ppå någon rubrik. Idag i skolan så fick jag tillbaka mitt matte porv, haha vet inte om det blev IG eller G men tror det blev IG, icke bra erika. Det känns som att jag inte kommer att klara av matten i skolan när jag går ut 9:an.
jmen skitsamma, fick veta mitt resulat på SO-provet, fick VG och det ar jag i alla fall glad över. Ska duscha och fixa om mig, ska nämligen till sarah och sova där, min lilla älskade bebis älskar dig!!
Orkar inte skriva så mycket, loggade mest in för att inte vara så dålig bloggare ooch skippa en dag, men vi bryr sig jag sklriver för att berätta om mitt liv. Ingen vuxen vet om den här skiten en så det är skönt..
Har avsultning imorgon, LÄNGTAR LÄNGTAR!!!!!!!! sen på lördag ska jhag på fest hos en anonym person, vill helst inte nämna namnet kom jag på men orkar inte radera haha! gud vad jag känner mig oseriös nu och.. konstig? nja ingen bryr sig och jag bryr mig inte heller.
Men lägger in en låt som jag bara älskar att lyssna på nu, eller två låtar är det!
Lady Gaga (ÄLSKAR KVINNAN MEST) Poker face och Just dance, kom på att jag fortfarande lyssnar på Just Dance, ÄLSKAR DEN SÅ HIMMLANS HÅÅÅÅRÅT!!!




"älska neger dunk!"

Jag älskar sånn här typiskt musik också, jag kan inte säga att jag håller mig för en viss musik smak. Jag gillr all sorts musik! Nej nu måste JAG plugga matte och gosa med min älsklings katt:D:D puss puss här kommer "Call We Namn" med Chino.


Mamma v.s Pappa?

  • Mamma:

    Får nästan alltid det jag vill ha
  • Får komma hem när jag vill, bara att smsa.
  • Kan säga PRECIS allt till henne, allt ad man gör med killar till fyllor, tycke det är kul att höra!
  • Får aldrig uteg. förbud.
  • Finns nästan alltid vid min sida, blir aldrig sur på mig.
  • Kan hålla hmligheter.
  • Om jag måste ljuga för pappa, så håller hon med mig haha!
  • Finns inget negativt om henne, en helt perfekt mamma.

  • Pappa:

    ÄR alltid sur på mig
  • Tror saker om mig som inte är sant.
  • Måste jämt tjata för på han för att få nånting.
  • Får damp om man får VG+ på nåt prov, då är jag sämst.
  • Måste jämt ljuga för han.
  • Senaste tiden att komma hem för han är,11.
  • Får sova hos kompis, men ringa och kolla om det är okej.
  • Om man kramar en kille framför han, då är jag en slampa för han.
  • Finna bara negativa saker med han, men han är min pappa vad ska jag göra åt saken.

förlåt

förlåt för jag inte bloggade igår, orkade verkligen inte göra det.. var så jävla trött, ledsen, lat och arg/sur.
men nu mår jag bättre, fick vara hemma för att plugga matte, usch vi får lov på fredag och prov i matte då? jaa ibland så hatar jag min skola så fucking mycket, 7 var mycket lugnare och bättre! fick nästa aldrig läxor!
igår natt när jag skule somna så somnade jag att jag hade stor börlat, och  ja nu ser mina ögon som två tennis bolar. usch. Fick i alla fall sova ut. Just nu kollar jag på MTV (min älsklings kanal just nu!) på topp 10 af 10 med britney spears, dom spelar ju u break it ice.
Men nu ska jg nog brja sätta igång och fixa matten.

För er som orkar bry sig, dom som känner mig bra vet att jag rider. Jag har har ridit sen jag var 3 år, har haft hästar hela mitt liv men nu har jag bestämmt mig. Jag ska sluta rida, japp jag ska sluta rida. Inget mer med den saken...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR 15 ÅR!!

Grattis Ellinor Holmberg som blir 15 år idag!! Grattis gumman hoppas du fick en bra födelsdag:) puss gumman<3


Mina betyg som jag vet.

MVG: SO och Spanska.
VG: Gympa (?!)
G: Svenska, Engelska (fattar inte vrf men ska snacka med henne vrf) syslöjd och sonja min mattelärare sa att om jag klara omprovet i matte imorgon (!!) så får jag G, HOPPAS!

ojoj bråttom, ska till stallet nu puss:)

mitt kärleks liv år 2008

Kärlekstestet 2008 alla måste göra det!
( svarar du inte ärligt på detta så kommer du få otur i kärlek i 5 år )

Är du kär just nu?

Nja, vet inte hur man ska säga men aa.

Har du kysst någon idag?
Japp.

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?

Men självklart.


Har du ett förhållande?
Nej.

Om nej, varför inte?
För har inte den rätta.

Hur många har du varit tillsammans med?
Haha, typ 1 seriöst och många oseriösa.

Har du varit otrogen och om ja, varför?
Inte i något förhållande. :)

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
Ja.

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
Haha, Pascal. Tappade känslor och lite andra grejer.

Är du romantisk ?
Ibland, ibland inte.

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
Nej.

Är du svårflörtad?
Många säger att jag är det men jag har ingen aning.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Haha minns inte..:P

Vad hette din första flickvän/pojkvän?
Oseriöst (var på dagis) Johan och seriöst Pascal.

Hur länge höll det?
Johan, HAHA 10 år för vi glömde bort att göra slut XD haha pascal i tre veckor typ..:P

Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
Bara skämt.

Har du lekt med någons känslor?
Vet inte..:P

Har du haft sex med över 20 personer?
Nää.

Hur länge höll ditt längsta förhållande?

Som sagt, 10 år;)

... och ditt kortaste?
Ehm.. vet inte.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Förhållande tack!

Har du varit tillsammans med två samtidigt?
Nej.

Är du en bra pojk/flickvän?
Haha, ingen aning ;)

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)
Haha, ingen aning ;)

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
Ingen aning;)

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
Nepp.

När fick du din senaste kyss?
Idag.
 
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
Ingen aning haha

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
Jaaaa.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?
Verkligen inte, om min pojkvän skulle göra det skulle jag bli as irreterad på det haha!


"två mörka män som är för bra!"


ingen alls ork

Har absolut inte orkat skriva på min blogg, men kan berätta frot vad som har hänt.

Fredags: Var på tjejmiddag hos Ellinor, sjöng singstar och sen hände det inte så mycket. Trevligt var det i alla fall! Natten tillbringades hos Ellinor.
Lördag: Vaknade hos Ellinor, åkte hem och fixade mig och drog till Kista och kollade på bio, kommer inte ihåg vad den hete men den SÖG som fan! 0 av 5 toasters säger jag!!:@ Efter Kista drog jag Nellie och Gabbie till ellen som.. aa hur ska vi säga vad hon hade:P? Men det var kul, snackade ärleks känslor med the boys, älskar när killar snackar om sånt!
Söndag: Gabbie sov hos mig. Vaknade runt 11 käkade frukost kollade på tv sen så drog jag till stallet, red för Johan som gick rätt så bra! Gick hem sen och har städat mitt rum, duschat, pluggat matte, suttit vid datorn och käkat donken. En perfekt söndag?

Så det var min helg, en riktig söndag hade jag idag. Juste fick reda på att jag har G i engelska och Svenska. I engelska fattar jag inte, hon skrev att jag har haft från IQ till MVG. Ehmm har aldrig haft iq med henne, jävla kärring måna som jag hatar! Men nu orkar jag inte skriva ciao!:)


inget mer för ikväll

ska på tjejmiddag hos ellinor nu, eller aa om 5 får jag sjkuts av dali och på vägen ska vi hämta upp anna som åker med oss dit (Y)
hoppas ni får en bra kväll, för det tror jag får! puss puss:)

norsk är en ny humor

kan första versen.


bilder från 2008

aa nöstan bilder från hela 2008, orkar inte veta till nyår får då kommer det nya bilder.. här kommer det bilder :)

































Så nu räcker det med bilder, haha hade lite tråkigt.

Eller jälvigt tråkigt.........

hoppas på att

.. få MVG på mitt SO-prov, det gick bra men jag tror att det är på gränsen på MVG på det.
men ska plugga igen till fysiken, har prov i det imorgon! jippie säger jag!:) ska på tjejmiddag hos ellinor, kulkul:)
ska duscha nu och sen ska jag plugga.
juste! här är nog den roligaste videoklippet jag har sätt på länge, haha hittas den hos matilda, sköön humor där bruden;)

lista

Namn 7 - Becci
han/hon kul?  Japp!
Har du kramat personen? Japp
Minnen med personen?
hösten och vinter 07/08

Namn 9 - Benjmin
Var träffades ni första gången?  Musiklägret typ sommaren 05 eller nåt sånt:P
Är personen viktig för dig? -  jälvklart
Sista bokstaven i personens namn? - n

Namn 14 - Dali
Flicka eller Pojke? - Pojke
Har du pratat med personen i telefon? jaaaa

Namn 15 - David
Har du sänt personen ett sms? - Ja!
Är det en tjej? -  nej
Går personen i samma skola? - nix ;P


Namn 16 - Ebba
Känner du honom/henne bra? - sådär
Är han/hon upptagen? - japp:)

Namn 20 -Elvira O
Är ni släkt? - nej
Hur är han/hon till sättet? - Världens snällaste!
Känner du honom/henne bra? - så inte så bra, men känner henne :)

Namn 22 - Emilia
Hur länge har ni känt varandra? - Sen 2 september
Har du kysst honom/henne? - hahah vet faktist inte:P
Kan du berätta hemligheter för personen? - japp:)


Namn 25 - Emma
Hur gammal? - 13 men fyller 14 snart;)
Bor? - Sigtuna :)
Hatar du personen? - som fan, haha nej skojade;) jaa jag gillar henne:)

Namn 28 - Fanny
Har du besökt personen? - bara i halmstad i hennes sommarstga
Är han/hon trevlig? - för trevlig
Vad börjar hans/hennes namn med? - F

Namn 30 - Fiia
Har du kramat henne/honom? - Japp!
Har du pussat henne/honom? - Japp!
Har du sett personen full? - Japp!
Är personen äldre än du? - Japp!

Namn 35 - Frida S
Står han/hon nära dig? - sådär, hon är iallafall en viktig person!
Har du kramat personen? - Ja
Har du varit förtjust i honom/henne? - är inte lesbisktXD

Namn 36 - Gabbie
Beskriv med ett ord? - Underbar
Bor personen i huvudsstadsregionen? - Ja
Har du sett honom/henne i en dröm? - Hon är min bästavän, såå ja:D


Namn 37 - Hanni
När pratade du med han/henne senast? - idag :)
Har du varit förtjust i honom/henne? - haha neeeeej:)
Skickat sms till personen? - Japp!

Namn 39 - Jenny
Första tanke: snäll som fan
När träffade du senast personen? oj minns inte, kanske förra veckan..:P
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - från sarah<3

Namn 43 - Jibbe
Har du sett personen naken? - hahah nää
Ge ett smeknamn: oj han heter gillbert men kallas för jibbe:)
Flicka eller pojke? pojke

Namn 45 - Jocke F
Kramat personen? - Ja
Kysst personen? -
bara på kinden :)
Sista bokstaven i namnet? - E

Namn 51 - Linn
Pratade med i telefon senast? - i sommras sist
Har du kysst personen? - bara på kinden.. saknar dig baby<3<3<3


& glömde en sak!

idag så har jos och agge varit tsm i 1 år, världens sötaste par!! grattis gullungar, både ni 2 är helt underbara! hoppas ni har en bra 1 årsdag och och det blir många många år till med er som finaste paret<333
bilden är inte så bra, men den är helt underbar att kolla på. man får en tår i ögat!


JA MÅÅÅÅÅÅÅÅ HON LEVA MIN BEBIS!!!

idag fyller min älskade lillabebis år :'DDDDDD min bebis isabelle finke-andersson, hon fyller fjortis idag!
älsklingen min, bebisen min, idag blir du fjorton år. det är ett stort steg för mig, för vi har följt varnadra sen, jaa närmvi var 4 år? älskar dig bebis och hoppas du får en riktigt bra dag idag älskling <33333333


gubbe....:'(

dom killarna på slutet av klippet, han som säger gubbe. nja ska inte skrytta om sigtunas största töntar.. eller aa dom ärnästan sigtunas största. men i alla fall, dom går i min klass haha. men dom gick i ettan här på det här klippet så dom ser as fula och roliga ut:D haha ska kanske säga att dom kommer nog bli sveriges nästa stora tennisproffs, tennis varje dag.. impat säger jag.

norsk är en ny humor

orkar inte skriva om min dag, den var iallafall bra.. för inga bryr sig nog men skriver om min blogg ändå:D:D
men ger er ett skratt som ni kommer att ha ett bra tag :'DDDDDDDDDDDDDDDD

SHOOOBRHÅ SVENNE

Hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har inte gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[x] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[HADE HAHA] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[X] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[X] Ingen av dina föräldrar röker
[X] Din pappa är lite lätt överviktig.. förlåt pappa haha
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter på McDonalds ibland
[ ] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera hur många kryss du fick med 3 och då får du fram svaret

17+17+17= 41
haha 41 % svenne är jag, ja det förklara att jag är mallorcin fuckers ;)

ett livsverk

IGår var det en dryg kväll, dirket efter jag hade skrivit ett inlägg hos pressbyrån så blev min mobil snodd. Första gången min mobil försvinner, asså har aldrig tappat bort eller blivit snodd. Igår blev den snodd känns lyckat så var drygt igår. Gick upp 7 i morse, var grymt trött för har tänk vart min mobil har varit hela natten. MEn tränade för Lotta idag, Twix va as fin och Lotta va ASBRA!!
Ska på glögg-grej hos min moster snart,  ska börja fixa mig lite smått. Juste för er som läsar den här bloggen, det finns en person som jag hatar verkligen mest och är så jävla förbannad på just nu. Kommer att slå ner henne när jag ser henne, du kanske läser det här jag vet inte. Men det är Amilia Stapelfeldt, som vågar inte acceptera mina kommentarer på sin blogg för att jag säger att hon är ett fetto, för det är hon.:) juste! köpte Björn Gustavsson's film ett livsverk hette den, det lyder min rubrik ju.

Bilder från skolan och på twix<3<3<3<3

   

ibland har man ignen lust

just nu sitter jag på pressbyrån i väsby och aa.. gör ingeting! sitter och väntar på beca och charlotte/charlotta(?) har ignen aning vad hon hette igen av dom två namnen :D haha men väntar på dom.. dom kommer snart med tåget från märsta. ikväll blir det party! fan vad jag är taggad men ändå trött, har vin i mitt rum så är inte orolig med att jag inte har alkohol ikväll! men skriver mer när jag har lust/ork med att sitta vid datorn.. puss puss :)
bjuder på en urläcker bild på mig


sarah is my baby

sitter och dunkar the voice med sarah nu, och dricker lite sprite:D:D gott i love sprite:D
de här bloggen är inte så seriös längre, nu ska jag kolla när sarah dansar, pusssssssssssssss<3

skärpning erika!

förlåt för jag inte bloggade igår, men är hemma hos sarah (ovanligt) fan jag tror jag bor här nu..
men lillen ringde nyss och sa att vi måst till stationen nu! så har bråttom, skirver mer ikväll.. pussy bicthes!

nyår är klart!

nu är min nyårs klänning klar! hittade den på gina som var verklien as fin! pappa tyckte den var jätte fin också!:)
min syster sover här inatt också igen, very funny!:D
var med frida i kista idag, åååh har saknat den bruden så jävla mycket! världens bästa och fina brud! pratade allt mellan himmel och jord, en äkta vän för mig..<3 har städat mitt rum också. så nu känner jag mig klar, inga läxor eller något till imorgon! äntligen en skön måndag som är lugn, sover ju hos pappa imorgon, ska plugga lite SO med han, mspåte ha kvar mitt MVG nu.
känner mig tråkig i den här bloggen, men aa. ska försöka vara mer seriös nog snart, men nu ska jag duscha inför imorgon.. puss puss :)

 världens bästa frida<333

mitt liv är som en tickande bomb

fyfan hela den här dagen har jag stressat, jagtror jag döööööööööööööööööööööööör:(
hela dagen igår va jag i globen, det va kul men kunde knappt gå när jag kom hem.. så hemskt i fötterna hade jag!
men nu ska jag dra till Kista med Frida:D:D det var länge sen jag såg henne..
men ikväll när jag kommer hem så ska jag:
städa mitt rum
lägga upp bilder på bloggen
inget mer, kändes bra:) juste igår på stjärnoas hoppning så vann bygglov-matte på världens bästa mouwtis (stavans han så?) ååh blev glad, han är var as fin:D:D
men nu ska jag tagga till bussen jao. puss puss










P.S kändes inte seriöst att skriva det här inlägget haha:D

RSS 2.0