sommar sol och häftig pool

.. vill ha sommar nu.

South park

För er läsare som ploppar upp här, ni viste inte att jag avgudar South park? Jo det gör jag, älskar dom. Speciellt Cartman och Kenny, ligger högst upp min lista. Fyller år om 11 dagar (och då får ni allt gratta mig) och så klart önskar jag mig deras säsonger. Hoppas att pappsen är snäll och köper det till mig. Eller tycker han att dom är för omogna och elaka som han tycker? Ja som sagt, det är ju bara en "önskelista".. får be nån bön till gud eller två om att få deras säsonger.


Melodifestivalen

.. Ja vad fan händer med det? Tycker det blir bara värre för varje år det blir, och just iår?
Jag tror att Sverige hamnar bland dom 5 sista iår, får hoppas på det för jag har inga höga förväntningar om Sverige längre. Varför röstade inte Sverige fram EMD? dom skulle i alla fall ha kommit långt. Eller varför sitter jag här och klagar att EMD skulle ha vunnit? Jag kunde ju i alla fall lyft mitt fett arsle och ringt in någon röst, men icke sa nicke. Va på bio igår och såg på Män som hatar kvinnor för andra gången. Bra som fan va den och älskar den lika mycket som första gången.

Slänger in EMD's låt, den dunkar för det mesta i mina öron.

kanske är tillbaka nu

Nu kanske är jag tillbaka, sitter hos pappa (eller ligger i sängen) med datan och skriver. Fick bara lust att skriva igen, och nu fick jag lust att skriva om många saker. Jag vete fan vad det är med mig och mitt blogghumör. Men skitsamma orkar itne bli den nya blondinbella och skriva så att hela sverige ska veta. Men pengar skulle man vilja ha, men har ju tre jobb (om jag får skrytta lite) så nu rullar pengarna in snart. Fett med niiiice.

Hur är det med er da? eller om det ens finns såna som läser min blogg, eller det kanske inte finns det längre. Finns det någon gullig jävel i världen som vill göra reklam för min blogg så kan jag få lite läsare? Eller det kanske inte finns.. piss.


Hej

Typ en vecka sen jag bloggade sist, men nu så bloggar jag igen :) igår var det fest, det var ganska kul :)
iveckan så har jag haft matteprov, det gick okej hoppas jag får G i alla fall. sen så har vi tine gjrot så mycket, har haft kul i skolan. men sitter hos gabbie nu och väntar på att min jävla pappa *oj fölråt så säger man inte* att han ska kmma och hämta mig.
ganska skönt att skriva igen, men orkar itne skriva varje dag. puss

RSS 2.0