hej

ville bara logga in och säga att jag överlever :) är hos mig nu med malin och jag är inte ens trött? det är fan sjukt.. det känns som att klockan är typ.. tolv eller något. hahah!
har inte gjort så mycket, gått på bio, ridit, vart med kompis och så. nu kollar jag och malin på mtv och det spelar upp låten no air med chris brown och jordin sparks. haha vi har skit kul!:) älskar den här bruden så hårt, inte jordin menar malin :) haha det där lätt förjävligt.. men :P
nu ska jag dra, pussy!

Tjo

hej, ville bara blogga och säga att jag är hos Sarah nu med Jenny och kollar på en film som suger, hihi fett roligt. Mitt liv har varit ok hittils. Men den blir säkert bra :) men ska försöka skärpa mig med att blogga igen, det var kul att ha höga läsare (för mig var det HÖGT!).. :P men ska vara social med dom där skitungarna nu. pussssssssssssssss

Hos Sara

Är hemma hos sara, har varit vaken sen 8 för att Emilia skicka sms till mig och ja vaknade av det, kul.. Men ska brja fixa mig snart för att åkain till stan med tjejera i klassen. Kulkul, men orkar inte blogga för nu r jag i den där pperioden igen. Jag orkar inte med att blogga så bloggar när jag har lust ibland då.. Puss Puss :)


Seg

Jag och Frida sitter hemma hos mig och väntar på Melina och Danielle, så jävla seg att jag håller på att DÖDA dom. haha nej ska inte vara elak, min mamma har damp nu. Men hoppas ni får en rolig kväll för det får jag :) puss puss


LOV

Äntligen är det lov, fyfan säger jag bara! Jag är så glad fördet.
Blir även fest ikväll, perfekt invigning till lovet. Ska till Kimsta där jag bodde förut till halva mitt liv, åh blir kul! Ska dit med Frida (som jag inte har träffat på hundra år) Melina och Danielle. Sitter hemma hos sarah och väntar tills klockan ska bli 4 för då ringer Lillen och vi ska möta henne.
Imorogn blir det "tjejparty" hos Vickan med pizza och alkohol. Haha där lätt det töntig som fan. Men nu ska jag börja fixa mig lite kom nyss urduschen hos Sarah, va tvungen skulle aldrig hinna med att duscha ikväll annars. Puss puss

Catwalk

Imorgon ska alla 7, 8, 9, första och tredje ring gå catwalk och vårat tema är hälften "hiphop" och hälften frn våran teater som vi gjorde i höstas. Våran gryma musik vi ska ha i bakrunden är den här, om man ska skrytta extra mycket var det jag som valde den! Haha, men imorgon så ska jag se på min första modevisning i mitt liv.
Jag tycker ni ska önska mig lycka till imorgon, för det är ju en stoooooor dag ju? Låten kommer 0:15 sek

Ensam hemma

Hej min älskade blogg, nu är jag hemma och har varit det ett tag. aHar varit i väsby centrum med min mamma och köpt lösnaglar och nelonstrumpor (eller hur fan det stavas) och lämnat in min pumps.
Jag är glad också, min optiker ringde nyss och sa att glassögon är klara, wiiie! Ska hämta ut dom imorgon, eller lördag. Vettefan när men lördag tror jag. Men imorgon är det månadsfest och jag skagå catwalk, japp ni hörde rätt. Fatta vad hemskt? nej men a har inga ord för det. Snackar med Frida somkanske ska sova här, toppen hjärtat! Men ska käka lie nu och sätta igång att plggish!:) puss

Sofia skriver

vill man höra ett dåligt skämt look here vad är skillnaden mellan erikas fitt hål och ett svart hål i rymden ? XD gissa om ni kan. jag är erikas total blonda kompis flummar 24/7 . herregud vad ska man säga? bildlektionen såå jävla kuul, camilla blev så jävla glad när jag och erika sa att vi skulle gå ut, haha XD

Hej bloggen, det där inlägget som jag sofia skrev tog hundra r för hon kan inte hantera en dator, nu sa hon palla.
palla hon liksom? hon är ju en geak (sofia sa stavningen) XD hahahh nu ska vi glutta film ciaobellos

"Suddenly i see"


"Suddenly i see"


Nej nu måste jag

Nu måste jag plugga fitt matte, fy helvete vad jag hatar det. Men sk sätta igång nu och sen sova. Håller på att somna redan nu, men vi hörs sen, eller kanske. Puss....................

Den där gabbi

Jag och Gabbi ska se på Mando Diao, det bestämmde vi tsm igår. Både jag och hon har blivit galna i dom.

 

Iskana del 2

Det här hände idag, skitkul. 

Iskana från förra veckan


Hemma

EHj min älsklings blogg. Nu är jag hemma hos Mamma och kom nyss ur duschen. Kände mig så äcklig med mitt hår, jag får panik om jag inte duschar varje dag. Men nödvändig fakta som jag ger till mina goa söta läsare. Men inget roligt som har hänt mer idag för mig. Eller jo, jag åkte iskanan idag. Wiiiie så jävla kul att åka den, ska ladda upp video klipp från idag. Men ska leta efter ett annat klipp som kommer från förra veckan, men vi hörs sen och så kommer det så klart massvis med bilder, pussy!!!!!!!

Tjenis penis

Nu har jag och Sarah (det där äcklet) pluggat matte, ätit och även köpt godis och kollar på film. Eller a okej, hon gör det medans jag sitter här och bloggar. Imorgon har jag en skön dag, och shit. Kom på att jag Spanska förhör imorgon, wiiiiie! Och ingen bok heller, fetta tummen upp för en miss Garcia! Wiiie kommer förlora mitt MVG lugnt nu. Äcklig fula jobbig jag är ibland.
Men vi ska ha:
Matte, matte igen (eller aa det är jobbigt) sen musik som vi skriver med våra låtar och sen spanska. Eller a den här dagen kanske inte var skönast, men skitsamma.
Alla hatar skolan, speciellt jag. Blir skönt med lite frisk nypa lov för min del. Läs förresten Pluppans blogg, den äger.
http://pluppie.blogg.se, den äger skiten ur alla er. Så gå och döööööö! Nu ska jag vara social mot Sarah och ska försöka blogga imorgon, pussy på er.

En ny favorit i min iPod

Jag har fått Gabbi att älska The Kooks (eller den här låten då) Har lyssnat på den drygt i 2 år nu.


Hos Sarah Westin


Är hos min älskling, ska snart gå ner och köpa pizza med hennes lillebror. Så jväla söt och skön han är!
När vi gick för att hämta han så började vi snacka om tjejer och han berättade om allt och han.. aa jag har inga ord för hur söt han är! Men jag bloggar senare ville bara skriva att jag var här och ska nog troligvis stanna här hela natten lång. Skolan gick ok, hade Engelska förhör och det gick också helt okej. Hets pluggade i sista minuten och det gick då bra (för mig som suger på engelska.)

Men vi hörs sen, ciao!

912

Nu är min iPod fulltankad med ny och fräsch musik. Perfekt, kan ju ligga i min säng och lyssna på medans jag pluggar.

Som Victoria Silversted säger; Olalala.


En sak till er

Ni läser nog att jag har mycket stavfel och slarvfel? Det är för jag jag skriver så jävla fort och kollar inte genom texten när jag ska "publicera" den. För nu skrev en kompis till mig om det men det är för jag skriver fort och glömmer då ibland bokstäver och så blir det lite fel.. :P nu vet ni varför också. Men ska käka kina nu för vi hörs sen, igen. ciao bella!

Hela kroppen värker

Fyfan säger jag bara.. har redan börja få träningsvärk, och det gör ont som fan! Håller på att dö plus har mycket plugg att göra. Men ska plugga engelska senare och ska fixa om min fucking svenska uppgift. Jippie jag älskar skolan! Men det är skönt, har bara den här veckan kvar sen är det... ? Ja ni kan svarat, LOOOOV! Fyfan vad skönt.
Men jag har inte så mycket mer att säga just nu. Hoppa ni har haft en bra helg, men helg va ok. Bra vissa tillfällen, inte bra på vissa andra :) Men Oscar ska skicka bilder på mig och Xet för 2 år sen och jag har damp på ungen som inte skickar dom :D hah men ska tjata på han nu. Men vi hörs ciao!

Är helt slut

hej bloggen.
Jag är i Idrottshögskolan i sthlm och har lunch nu. Ni som inte vet vád jag gör här är att jag går en kurs för jag ska bli barngymplärare :D
Det är skit kul, har nyss ätit ärldens godate sallad som var helt jävla underbar god! Men jag ville bara skriva så för ni sksa veta vad jag gör. Jsute jag gick upp 06:45 och har varit här sen 08:45. Jag slutar klockan 4 och sen rä det hela långa vägen hem! Puss puss vi hörs sen :)

Hej bloggen.

Ska gå och klä på mig nu och begära mig till Märsta till optikern nu. SKa kolla min syn idag, Wihooo äntligen ska jag få glasögon! Fyfn vad skänt kan få se äntligen. Men ska klä på mig nu och sen gå mot bussen. Ha en bra lla hjärtans dag för det blir min.
Mamma ringde nyss, hon är och handlar gympa skor till mig för morgondagen (kan berätta mer om det sen) blev ett par vita addidas skor, love you mammut!
MEn ska fixa mig så jag hinner med bussen. puss puss! :)

Fyfan vad vackert

Ni måste erkänna att det här är vackert? För det gör jag.

Godmorgon



Vakande för typ 20 min sen. Orkade inte blogga igår när jag kom hem :)
Men vi såg på Bröloppsduellen, jag var fett taggad på bio och på att se Friday the 13h. Men ice sa nicke. Jag va inte alls taggad ig¨år och jag va trött. Men filmen var ok så det är bra i alla fall. Men hur var eran dag igår? Juste gladda alla hjärtans dag idag mina små älsklingar! Hoppas ni får en bra dag för det ska jag få! Men jag har inget att skriva mer.
Har inga bilder heller från igår, tråkigt värre. -.- Men vi hörs puss puss!
Bilden är på min gamla ponny som jag har sålt nu, saknar dig. Vi ses snart igen min lilla älskling <3

Bio

Nu är jag klar och fixad. Ska på bio ikväll med Anna, Jennifer och Ellen (den lilla negerungen som har varit i thailand i 2 och halv vecka och kom hem igår) har jag saknat ski mycket! Men har as bråttom nu så måste skynda till anna nu. Men vi hörs kanske sen ikväll när jag kommer hem, eller om jag orkar att blogga. Puss min älsklingar. :)

GRATTIS

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva i hundrade år. Ja visst ska hon leva, ja visst ska ho leva, ja visst ska hon leva i hundrade år. Grattis min älsklings Sarah som fyller 16 år idag! Va bra att du fick en bra födelsdag tillslut. Hoppas du får det kul idag på din dag! Du betyder mest och jag älskar dig mest! Grattis igen på din födelsdag och hoppas du får en toppen dag :D

    

10 saker..

.. som ingen skulle kunna lista ut med mig, eller a kanske da. Men här kommer det!

1. Jag har aldrig snusat
2. Jag är halv Mallorcin (Mallorca) och halv skånsk. Fast mamma pratar inte skånska.
3. Har 5 plastsyskon.
4. Även om jag är halv mallorcin så kan jag ingen spanska.
5. Har precis slutat att rida efter att ha ridit sen jag 3 år (då menar jag med egen häst och så)
6. Vill bli kamra man eller fotograf.
7. Har redan haft 9 mobiler.
8. Har bara 2 kusiner på min mammas sida.
9. Går i en Wladorf skola (Josefinaskolan)
10. Är glömsk när det gäller grejer, glömmer alltid grejer till lektioner, förhör och även prov.

Nåt mer ni vill kanske veta? Fråga i bloggen så svarar jag! :)

Hela dagen in, och ut

Jag och Gabbi har sjungit oich lyssnat på den här låten hela dagen. Fyfan vad bra den är! Jag älskar deras röster, rörelser, låtar och speciellt DOM!

Fredagen den 13

Idag är det Fredagen den 13. Har haft lite otur, men det bästa är att jag inte har snubblat (inte i skolan i alla fall) idag! Asså på isen då. Fyfan vad skönt med det!
Ikväll så ska jag på bio med Anna och Jennifer, gud vad kul! Har inte träffat Jennifer sen Globen. Så nu blir det kul. Skolan gick bra men vad seg som fan. Men ska snart upp och duscha och göra mig iordning. Ska även få tag i Jennifer och hör när hon kommer. Men hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha! :)
Puss puss. Kommer lite roliga inlägg snart. :)

Vill se

Jag skiter på mig när jag ser skräckisar. Men ändå vill jag kolla på sånna filmer, det är kul. Men ni vet barnhemmet?
Jag hållde för mer än halva filmen, ja jag är as feg. Men vill ändå se på den här filmen. Men här har ni trailen;


Klar

Jag orkade inta plugga. Så det blev att kolla på Lyxfällan med familjen. Efter det så har jag sprungit runt som en dåre och städat mitt rum. Fyfan jag som klagar att jag inte har kläder, inga pennor, inga sudd och att jag inte har NÅGOT. Fuck off med det, jag har fan allt, det är bara jags om har ett minne som en 80-åring jävla kärring och är en bortskämmd unge. Fyfan men jag ligger i sängen med min kalender och skriver in prov och andra saker. Samtidigt laddar jag ner ny fräsh musik till min iPod och snackar med Lisa. Men ska ska fortsätta använda min kalender som jag började använda IDAG.
Den har annars legat i min väska e

Matte kan gå och ta sig i arslet

Verkligen ja.. Fy helvete försökte verkligen på att plugga men vet ni vad? Det gick åt helvete och jag hatar verkligen matte. Jag suger i matte och jag hatar matte. Fyfan jag vill verkligen till en viss person nu och snacka med den. Men kan tyvär inte säga vad den heter här, skulle bli allt för.. Hemskt. Mamma är på träning så hon borde komma hem snart. Och snart är det Lyxfällan, yes! Fyfan det här är deras värsta fall tydligen så det blir kul att se på den. Men ska komma på något mer roligt jag kan skriv aoch ragga upp nya läsare ;) Puss puss.

Saknar så mycket

Jag saknar Halmstad, jag saknar Tylösand. Fy jag saknar alla från konfimartionen, Linn & Emelie. Här kommer några bilder från konfimartionen som jag gjorde i sommras.

  

Ni tycker säkert att jag är as töntig

Men jag kan inte låta bli att garva åt det här.. fyfan vad kul jag sktier på mig av garv hela tiden. Hahahaha!

Dusch



Ska gå upp och ta en varm dusch och sen sätta igång att plugga. Jag bara öppnade boken och sa nej. Men ska upp nu och vi hörs sen. Ska lägga in bilder och lite musik. Puss!

Förlåt

Hej bloggen.
Förlåt att jag inte skev igår men sov hos Sofia och hon hade inget internet hos sig. Men det gör inget vi hade ändå skit kul tsm och garvade högt. Men skolan va seg och tråkig som vanligt. vad mer kan man begär av sin skola? Inget.. jo imorgon fyller Sarah my honey år och sen ska vi se på teater. Blir skönt!
Måste få tag i Lisa också. Men hur har eran dag varit? Jsut nu är mitt humör sämst och ja är as irreterad. Men ska försöka hitta på något så gör mig gladare. Fick tillbaka min svenska uppgift, ska göra om den och hon kommer sätt VG på den sen.
Men bloggar lite senare ska sätta igång att plugga lite. Puss

Andra

Finns det ingen vackrar röst? Nej det finns det inte...

Första

Jag ska lägga in två andra roliga/underbara klipp. Men här är en helt jävla sjuk videoklipp, kolla på hah!

Hemma

Nu är jag hemma från skolan, Malin och.. haha kom inte på något där.
Men efter skolan åkte jag till stationen och åt med Malin och hennes syster. Sen gick jag och Malin och bokade om min tid hos optikern. Ska dit på lördag och skaffa glasögon (blir en glasögonorm igen haha, nej skoja inte elak ska jag vara). Sen var det förjävligt kallt så vi åkte hem till Malin och pratade och klodde på Hell's Kitchen, haha så jävla kul :D
Men nu är jag hemma är fundera på mycket som alltid. sTäller där här frågna igen men ingen kommer nog kommetnera det, haha :D men hur har eran dag varit? :)

Godmorgon


Jag och Emmi vaknade kanske för 20 min sen ooch redan fixat oss klara. Über duktiga tycker jag att vi är. Vi ska gå till bussen om 5 min och sen drar vi till skolan. Ska kanske träffa Malin idag (om kvinnan kommer ihåg det). Men hur har eran morgon sätt ut? Jag är i alla fall jävligt trött och kommer somna snart. Men ska dra nu. Puss puss :) Just nu hör jag när Hannah Montana sjunger från tv.

Godnatt

Nu ska jag och Emmie sova, skola imorgon. Wihooooo! Puss puss vi hörs imorogn, just emmie och jag har bytt mobil så har hennes gryma :D


Yellow - Coldplay

Det går bara att älska?


Dagens outfit

 
Tröja från Vila
Leggings från Gina
Stövlar från Din Sko
Emilia tvingade mig att ha med första bilden så aa:D

Hemma från skolan och centrum

Hej.
Nu är jag hemma från Skolan och Väsby Centrum. Skolan hade vi skit kul, men på lunchen så blev jagEmilia och Sofia så sugen på cola så vi åkte till Sigtuna och skippa träslöjden. Hugo är cenil (stavning?) så vi skippa träsljoden. Vi tog skit mysiga bilder på isen. Det var as mysigt och vill tillbaka dit. Just nu är jag med Emilia och Sofia. Vi ska vara riktig duktiga och plugga! Haha men måste plugga. Slänger in en bild på min outfit sen. Men vi hörs sen gullugnar! Puss :)

  

Godmorgon

Sitter här i köket och äter min flikngor. Fyfan trött som man allitd är så klev jag äntligen upp över 20 min sen. Har redan fixat klart mig helt med smink, platta håret och välja kläder. Idag börjar vi med att ha matte i 2 veckor. Jippie vad kul :)
På fredag så blir middag inställd, fan vad tråkigt. Hade sätt fram så mycket men det gör inget, det kommer fler middagar :) Men ska fortsätta äta upp mina flingor nu och sen bortsa tänderna och sen åka till skolan. Vi hörs kanske i skolan eller när jag kommer hem sen. Puss puss :)

 Bild på mig och Moa i nov. Saknar dig älskling!

Dåligt humör och har tråkigt

NATURLIG HÅRFÄRG ?

[ ] Rödhårig - 200 kr

[x] Brunhårig - 700 kr

[ ] Blond - 500 kr

[ ] Svart - 100 kr

[ ] Flintskallig - 50 kr

[ ] Annan - 700 kr



ÖGONFÄRG ?


[ ] Blå - 300 kr

[ ] Grön - 700 kr

[ ] Grå - 500 kr

[x] Brun - 1000 kr

[ ] Annan - 100 kr



LÄNGD ?


[ ] Över 2 meter - 2000 kr

[x] 200-160 cm - 1700 kr

[ ] 160-140 cm - 1500 kr

[ ] 140-120 cm - 700 kr

[ ] 120-100 cm - 400 kr

[ ] Under 1 meter - 200 kr


ÅLDER ?

[ ] 41-60 - 1200 kr

[ ] 31-40 - 1000 kr

[ ] 26-30 - 700 kr

[ ] 21-25 - 500 kr

[ ] 18-20 - 200 kr

[x] 0-17 - 100 kr


ÄR DU ?


[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr

[x] Förstfödd - 3000 kr

[ ] Enda barnet - 2000 kr

[ ] Mellanbarn - 1000 kr

[ ] Tredje barnet - 1000 kr

[ ] Andra eller sista barnet - 5000 kr


HUR BRA SYN HAR DU ?


[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr

[ ] Inga synfel - 1000 kr

[ ] Glasögon - 500 kr

[ ] Kontaktlinser - 200 kr

[ ] Opererat - 100 kr

[ ] Går inte att fixa - 50 kr


FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]


[ ] Rosa - 20,000 kr

[ ] Mörkbrun - 8000 kr

[ ] Guld - 7000 kr

[x] Grå - 6000 kr - mammas bil

[ ] Blå - 5000 kr

[ ] Vit - 4500 kr

[x] Svart - 25,000 kr (Blandad med blå) - pappas bil

[ ] Röd - 4000 kr

[ ] Grön - 3500 kr

[ ] Silver - 3000 kr

[ ] Lila - 2500 kr

[ ] Gul - 1000 kr

[ ] Orange - 1000 kr

[ ] Rostig - 150 kr

[ ] Ingen bil - 0 kr


SKOSTORLEK ?

[ ] 45+ - 3000 kr

[ ] 43-45 - 2500 kr

[ ] 41-43 - 2000 kr

[x] 38-41 - 1000 kr

[ ] 38-36 - 500 kr


FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[x] Röd - 6000 kr

[x] Svart - 1000 kr

[ ] Blå - 450 kr

[ ] Brun - 500 kr

[ ] Lila - 2000 kr

[x] Vit - 4000 kr

[ ] Grön - 3500 kr

[ ] Orange - 3000 kr

[ ] Gul - 3000 kr

[ ] Rosa - 1000 kr

[x] Annan - 500 kr


ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?

[x] Ja - 5000 kr

[ ] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr

[ ] Penna och papper - 10.000 kr

SAMMANLAGT: 57 000

Det här känns skönt

Sitter nu vid datorn, har målat mina naglar och smörjt in mig. Det här känns as skönt.. Håller på att ladda in musik till MIN iPod. Jag har haft min syrras iPod hela veckan, den är bättre än min haha. Jag har skit mycket att göra iveckan, eller mycket mycket men mycket för mig som har en personliget med att vara lat. Orkar aldrig göra något. Lata jag eller vad man ska säga.

Måndag: Skolan, hem och plugg.
Tisdag: Skolan, shoppa med mamma (?) plugg.
Osndag: Skolan, rida (HOPPAS!) plugg.
Torsdag: Skolan, stan med Jenny och Sarah för soldusch, hem och plugga.
Fredag: Skolan, möta jessica och hem till mig sen och fixa. Sen efter det PARTY!!
Lördag: Vakna hos sarah och se ut som ett fyllesvin, optikern klockan 11 och sen vet jag inte.
 Det är ju Alla hjärtans dag så om nån vill hitta på så ja:D
Söndag: Förmodligen vakna upp hos någon som jag ska åka in till stan med och göra den där kursen för jobbet. Sen hem och plugga förmodligen... -.-

Shit ser ni? jag är helt inne i bara PLUGG, PLUGG och PLUGG! Men jag är duktig känner jag nu! :)

En låt som alltid komemr vara en hit för mig

Fyfan jag har inte lyssnat på den här låten sen.. typ 2 år sen. Men SÅ JÄVLA FUCKING BRA ATT JAG DÖR(!!!!!!!!!!!!!)
Lyssna och njut av låten.
Jag sjugner med låten och spelar med min händer i takten till låten (ni kommer nog inte fatta vad jag menar med det här)

Arctic Monkeys - Brianstorm

Amanda Sanders älskling.

Va ju med Amanda idag, vi inte så länge men vi var med varandra och pratade om allt med varandra. En äkta vän som man kan lita på och säger inte till någon om man ger henne en hemlighet. Jag älskar henne mest! Men hoppas vi ses snart igen ditt anus!










Min shopping tur från igår

  
1. Randig röd och blå tröja från Vila.
2. Vit cardigan (eller hur det stavas) Gina tricot.
3. Grå kjol från Gina Tricot.
4. Vit halsduk från Gina tricot.
5. Brun väska från Vero Moda.
Köpte en till kofta och ett par skor men jag hade på mig koftan då och skorna var där nere så orkade inte springa och hämta dom.. :P Men hoppas ni blir nöjda med dom här bilderna. & juste! Glömde säga att böckarna köpte jag från nån konstig affär minns inte namnet. Men det är i alla fall Ondskan & Om jag kunde drömma.


"Oh oh baby baby" HAHA!


Idag ska jag träffa min lilla thaiunge

Ska träffa Amanda idag, fett länge sen vi sågs. SKulle träffa henne förra helgen men jag va sjuk då så nu blir det att jag får träffa henne. Ååååh har sakant min lilla bebis, världens finaste unge och ska äntligen få träffa henne! Väntar bara på att hon ska ringa mig och säga att hon är på väg till mig så ska jag gå och möta henne.
Ja så min söndag blev räddad, min lilla älskling har saknat henne mest. Min lilla plutt-fiss-skit-bajs unge!
Kollar på förortsungar med min syrra, haha den går på TV1000 nordic hela tiden just nu. Men ska fortsätta kolla på den filmen nu, juste Vickan är med i den filmen. Haha <3

GRATTIS


Grattis älskade syster på din födelsdag :D och 18 och hela den skiten, hoppas du kommer få en bra födelsdag! Saknar dig mest älskling <3

Sista lediga dagen

Japp, fyfan för det också. Men skönt med att ha ledighet. Nu är det bara 2 veckor kvar tills det är sprtlov. Åh yes det här ska bli riktigt skönt! Men ska ha matte period nu i två veckor, det är fyfan för! Men det går nog fort får jag hoppas. Längtar as mycket till praoen, för jag ska åka till Skåne och praoa hos Sven-inge. Wihoooooo! Men ska snart ner och äta frukost, vet inte vad som händer ikväll. Eller kväll, kväll. Jag menar på dagen, vill träffa någon. Men vi får se vad som händer :) Men nhur var eran kväll igår? Som sagt min var as mysig hihihihihihihi.. :D Men ska ner och äta frukost skriver senare puss puss :)

En video från början på året.

Haha det var när Ekillaskolan brann, ni kanske hörde det på nyheterna? Första dagen på skolan för dom och så börjar det brinna! Haha Sara går där och filmade, haha jessiucas gulliga garv är bäst, älskar och saknar dig mest bruden!

Hemma efter världens mysigaste kväll

Nu är jag hemma från Elida. Vi hade det jätte mysigt! Gud det här var verkligen en höjdar kväll. Vi kollade på filmen Barnhemmet, fast jag blunda mer än hälften av filmen. Haha gud det var hemskt, jag hatar att kolla på skräckisar. Det är skitsamma hur läskig den är, jag skirker och blundar alltid lika med för såna filmer. Men efter filmen så snackade jag, Vickan, Gabbie och Elida om allt! Verkligen om allt, det var skit skönt att bara få prata ut om allt som vi ville få ut. Och det fick jag nu och jag älskar sånna här kvällar. Bara sitta hemma hos nån kompis, kolla på film äta godis och snacka skit. Det är så msyigt och skönt.

Förlåt om min blogg är grymt tråkig, men det kanske är för jag inte har några bilder. Men jag lovar när jag kommer hem till Mammut så blir det bilder. Har ingen kamera här och ingen sladd hos Papput. Så det är lite svårt med det.. :P Men ska fortsätta kolla på tv. Skriver senare nog, hörs sen i alla fall!

Hos Elida

Nu är jag hos Elida, vi kom precis hem efter att ha handlat gott till ikväll. Om en timme ungefär så kommer Gabbie och Vickan hit och vi ska se på Barnhemmet, ja har aldrig sätt filmen så hoppas den är bra. Vet ni om den är bra? Har kommer eran kväll att se ut? Assåå färlåt om jag är as tråkig men jag kommer verkligen inte på vad jag ska skriva. Kolalde nyss på två fjortisbloggar som itne har något liv, dom säger att dom inte är fjortisar och ehal den skiten. men så jävla kul att läsa dom bloggarna för dom är ju FJORTISAR och SKÄMMEr ut sig som fan. Men ska inte sitta och klaga här, ska ha min mysig lördag kväll och kolla på film.
Är as fest sugen men nästa helg, ja då blir det PARTY!! :D Men ska vara social mot Elida nu men vi hörs sen när jag kommer hem till papi... :)

Hemma från shoppingturen!

Nu är jag äntligen hemma från min lilla shoppingtur med pappsen. Vi var i Stinsen istället och shoppade! Shit vi gick där i timmar kändes det som och så när jhag kom hem nu så har jag typ fett lite saker med mig! :O Men det sa han också, men när jag var i bilen på väg hem så fick jag spader och kände mig fett bortskämd och allt. Jag snackade med pappa om det men han sa att det var okej så han blev inte sur på mig i alla fall. Men jag köpte ett par nya skor, en kjol, tre tjocka tröjor och en väska. Men ska handal mer iveckan, ska klacka om mina klackskor (fest skorna asså) och sen så ska jag spray mig brun med Sarah och Jenny och sen ska jag även köpa en present till sarah. Fixa dricka och mycket mycket mer! Shit vad mycket nu när jag tänker efter. Plus på lördag efter att ha festat hela natten lång ska jag till optikern klockan 11.... :O
Fyfan jag kommer att vara helt död. Lägger in mer bilder sen om vad jag köpte, hoppas ni kommer få en trevlig lördag för det ska jag ha. Ska träffa Gabbie mion bästakompis!


Nu drar jag!

Har ätit frukost med hela familjen och snackat om vad jag ska handla och skolan. Pappa sa att vi skulle även kolla min syn och skaffa glassögon till mig, åh perfekt! Äntligen my syn är som en 80-årings syn. Det är förfärligt så det här blir as bra! Kollar på tv, men har fixat mig nu. Orkar inte sminka mig ska jag prova kläder så det skiter vi i nu! :) Vi hörs sen när jag kommer och hem och jag kommer vissa vad jag har köpt även. Puss puss sötnosar!

En stor skillnad från för och efter


Ser ni vem det är? ja det är min favorit kvinna, Lady Gaga. Den första bilden va när hon knarka och jaa.. va helt förstörd!

Godmorgon

Godmorgon, vaknade kanske för en timme sen man har segat i sängen och kollat på tv. Somnade as tididgt igår, kanske runt halv 11 men jag var grymt trött! Så det var skönt att bara ta det lugnt och sova ut. Men ska snart ner och äta frukost och sen ska jag till Kista och shoppa med papi. Shit jag har planerat allt jag vill ha, skor, kläningar, kjolar, leggings och massvis mede tröjor! Men framför allt skor och kläningar, jag lever för det!
Men hur var gårdagen för er? Hoppas ni hade en trevligare kväll än jag, jag låg ju bara hemma och hade tråkigt. Ikväll har jag ingen aning vad som händer, vill ut och göra något men vettefan vart vad jag ska göra. Men ska ner och äta frukost nu och sen dra till Kista. Hoppas ni har en bra dag, puss puss! :)

Okej hinner med ett till

Nej idag var ni inte duktig med läsare. Igår var det mycket bättre! Eller så är det jag som suger på att blogga för tillfället? Måste skärpa mig. Juste min syrra har kommit hem hit till Märsta för "reheb" som han kallar det för. Haha men ska faktist sova nu och hörs mer imorgon, puss puss älsklingar igen!

Hatar rubriker

Som rubriken lydder, usch jag ahtar att komma på sånt. Men i alla fall, idag så har jag varit iskolan och efter skolan så åkte jag hem men vad förväntade jag här hemma, jo jagv ar utelåst! Jippi säger jag fick inte komma in och så hände det en sak som jag inte vill ta upp här i bloggen. Men i alla fall så åkte jag till Kista med Sarah och Jenny, hihi vi ahde skit kul! Har inte träffat Jenny på as länge och ja, juste hon vissade en as rolig blogg som jag tycker ni ska läsa!
mmarkuslundgren.blogg.se och lösenordet är hejsan.
Haha fyfan dog av garv, så jävla bra! Och nästa helg är det party hos Sarah och jag har betämmt hur jag ska se ut men det fattas skor, så imorgon drar jag och pappsen och shoppar tsm. Sist vi shoppa tsm var.. hmm kanske för 2-3 år sen. Han hatar att göra det med mig men eftersom jag har äntligen börjat få bättre betyg (kan berätta sen om min betyg historia) och det så ska vi shoppa imorgon, helt jävla underbart! Massvis med klänning kommer hem och jag älskar klänning!
Kom hem runt 8 och just nu är jag helt död! Ska gå och ta bort sminket och lägga mig, orkar inte vara upp längre och har en massvis med känslor för en person. Men ska gå nu och hoppas ni har det bra ikväll! Hörs mer imorgon för orkar itne blogga mer. Puss puss älsklingar!!


Godmorgon!

Hej bloggen, gjorde mitt geografi prov för typ 20 min sen och det gick as bra! Svarade inte på 2 frågor men det gick ändå toppen! (Y)
Idag är det fredag, yes fyfan äntligen helg och ledighet får vi idag! :D Men hur mår ni idag? Sitter vid datorn här iskolan med Algot, Martin, Sofia och Emilia. Haha men ska gå nu för nu ko  Johnny puss vi hörs sen bloggen :)

Här kommer det 30 bilder.

1. 
2. 
3. 
4. 
5. 
6. 
7. 
8. 
9. 
10. 
11. 
12. 
13.  ¨
14. 
15. 
16. 
17. 
18. 
19. 
20. 
21. 
22. 
23. 
24. 
25. 
26. 
27. 
28. 
29. 
30. 

fester, spex, resor, normala, sommar, vinter och vänner.

En bild säger mer än tusen ord.. Den här bilden säger att jag hatar bild.


Åh vad vackert

Vad tycker ni? Blev as glad för den blev as fin, tack frida :D:D Der går inte så himmlans bra med pluggandet så måste försöka sätta igång nu haha! Puss

JÄVLAR

Haha okej det här kanske inte är så mycket, men vad fan jag hade fått mycket läsare från igår till idag. Jävlar :O Är i chock tillstånd, nu känner jag mig taggad för att plugga. Men bara har ingen aning vad jag ska skriva om, om ni mina inka läsare kan skriva vad ni vill veta eller vad jag ska skriva, så bjuder jag på det! Men ska ladda upp en film som vi gjorde iskolan, haha den är fett barnslig men fett kul var det att åka det :Ö Haha hållde på att skrika ihjäl mig. Haha och jsute vet ni vad jag kom på?
För första gången så hade jag med mig gympakläder och varmed på en hel gympa lektion, åååh jävlar är inte det impa? För dom som inte vet så har jag ine varit med på en enda gympa lektion sen halv sista terminen i 7 och hela första terminen i 8. Jag är impad på mig! Men nu ska jag sätta igång att ladda upp videon och plugga har ju prov imorgon. Juste här kom det roliga skämtet.

Johannes penna är brun, nu ska han hem och knulla frun.
Johannes penna är grön, nu tror han att han är skön.

Ingen ork längre

Igår så hade jag ingen ork, jag var för trött för att skriva. Men nu är jag pigg och ska snart plugga geografi eftersom vi har prov i det imorgon, jippie! Men hur mår ni idag? Jag har haft en ganska seg men ändå rolig dag.
Juste igår så kom vi på massa roliga skämt om skita många iklassen, haha det var skit kul hållde på fan att kissa på mig för vi hade det så jävla kul haha!
Har även hittat Twix nya ägare, en skit gullig tjej som även känner xet :D:D Ååååh ska jag vara ärlig så saknar jag han fortfarande även om jag sålde han för 2 år sen. Han var fan den bästa, älskar han. Men ni kommer få bilder på han nu :) Men ska plugga nu och försöka ladda lite mer ny musik till min iPod.. Puss

  


Kärring

Fuck min kuk, godnatt och  hoppas ni har ett bra liv. Jag är trött nu, godnatt kärringar. :*

skoltrött

Asså kan inte fatta at det är 2 och halv vecka kvar till sportlov, jag är så skoltrött som det inte går nu! Usch och det är inte länge kvar heller till sommarlovet ju.. fan längtar och jag hatar skolan mest! men en sånn jävla tur att jag tar min tida att göra klart allt på lektionerna. men ska upp och duscha nu och sen dra till sarah conner,  ska sova hos henne inatt och jag är glad för det. älskar henne mest hihiihihi!:D:D puss puss och ha en bra läxdag för er fucker!

Och klockan är inte mer

Klockan är snart halv åtta, ligger i min säng och laddar min (min syrra) iPod och håller på att ladda nått jävla skit program som tar hundra år. Hatar mitt humör nu, är irreterad på allt och alla. Har en sånn jävla konstig känsla som jag msåte få prata ut med, ska snacka med hanna imorgon. Den person jag jag trivs bäst med att vara med helt ensam! Orkar inte skriva mer pågrund av mitt fucking dåliga humör. Men vi hörs nog imorgon puss

fan vad jag hatar måndagar

jag hatar dom här dagarna mest, fyfan! direkt från en helg som man är helt ut villad ifrån.  usch och idag på mitt möte så blev jag utskickad efter 5 min av min MAMMA... jaa så gick det och orkar inte förklara resten. men en sånn jävla tur att Hanna och Sarah finns, mina änglar som jag älskar mestoch finns alltid hos mig! Jag älskar dom mest och skulle dö om dom försvann! ska vara med dom imorgon efter skolan. Mina änglar, världens finaste. <3<3


Ett godnatt inlägg

Fan kolla på klockan, ska upp om några timmar till skolan. Jippie kay madda fakka!
Ska ha möte imorgon med rektorn, gympalärarna, mentorn och my mami:D:D!!!!!! Fett kul längtar som fan ju också, hihiihihihi. Men kollade på Wild Child och den va bra, garva vid vissa tillfällen men kunde inte garva så högt för min host stoppade det. Men aa ska stänga av datorn nu, skola imorgon och längtar redan till nästa ledighet. Puss och ha ett bra liv!

Ett sent inlägg

Sov verkligen ut mig idag, men vaknade med att jag inte kunde andas. Fett läskigt! :O
Men sov till halv 1 idag och det va as skönt! Vaknade satt direkt på tv och då var det The pussycat dolls på tv som jag började med att se första avsnittet igår. Orkade inte kolla viddare på det eftersom jag vet nu vilka som vinner och det var bra, och dåligt med glad att inte Charllie (eller hur hennes namn stavas) vann.
Men ska på bio ikväll med Anna, Rosanna, Bella och Maria. Vi ska antignen se på Wild Child eller I taket lyssar sjärnor. Ska bli bra ikväll:)
Juste är frisk nu och det är as skönt :D:D Måste köpa leggjeans och nånkjol, ska fråga mami om pengar :D
Men sitter nu i handduk och ska börja klä på ig snart och fixa mig, känns som en evighet sen jag fixade mig. Men hoppas ni har det bra ikväll alla små barn, puss.

RSS 2.0